به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین نوشآبادی روز یکشنبه در جریان نشست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اصحاب فرهنگ و هنر ورامین که در محل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: در دولتهای گذشته ۴ وزیر فرهنگ و ارشاد به ورامین سفر کردهاند ولی حضور این افراد اتفاقی را در حوزه فرهنگ ورامین رقم نزد.
وی افزود: مردم از دولت مردمی سیزدهم انتظار دارند که خلاءهای فرهنگی موجود در این منطقه را که انتظار حداقلی آنان است را شناسایی و در صدد رفع آن برِآید، مشکلاتی که در طول سالهای گذشته روی هم انباشته شده و با بیتدبیریها مشکلاتی را برای این حوزه به وجود آورده است.
وی اظهار داشت: امام راحل انتظار فرج را از نیمه خرداد مطالبه میفرمودند و مردم دشت ورامین نیز امیدوارند در سایه سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ۱۵ خرداد، فرج و گشایشی در حوزه فرهنگ این بخش از استان تهران صورت گیرد و اتفاقات مثبتی برای این شهرستانها رخ دهد.
وی از ۱۵ خرداد به عنوان ظرفیت مهم فرهنگی جامعه یاد کرد و افزود: قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ ظرفیت مهم فرهنگی جامعه است و باید با تولید محتوا و محصولات مهم فرهنگی، از این ظرفیت مهم تاریخی، دینی و فرهنگی برای رشد و ارتقاء فرهنگ جامعه استفاد کرد.
ورامین از فقر زیرساختهای فرهنگی رنج میبرد
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران نیز در این جلسه گفت: با وجود آن که پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خدمات زیادی به مردم ارائه شده ولی تا کنون حق مردم ورامین به ویژه در حوزه فرهنگی ادا نشده است.
حجت الاسلام سیدمحسن محمودی افزود: شهرستان ورامین ازنظر زیرساختهای فرهنگی از محرومیتهای عدیدهای برخوردار است و مردم از دولت سیزدهم انتظار دارند تا با نگاه عادلانهای که به مناطق محروم دارند، مشکلات این منطقه را نیز برطرف نمایند.
وی از راهاندازی خانه مطبوعات و پردیس سینمایی به عنوان بخشی از مطالبات مردم ورامین یاد کرد.
امام جمعه موقت ورامین گفت: در حوزه ۱۵ خرداد کارهای زیادی صورت گرفته ولی این اقدامات کافی نیست و باید برای معرفی آن که مطالبه امام راحل و رهبر معظم انقلاب است اقدامی اساسی صورت گیرد.
وی با درخواست تهیه فیلم سینمایی با موضوع ۱۵ خرداد گفت: هر یک از شهدای قیام ۱۵ خرداد ظرفیت تبدیل شدن به داستان یک فیلم سینمایی را دارند و به خوبی میتوان از ظرفیتهای هنری که در شهرستان ورامین وجود دارد میتوان این خواسته را عملی کرد.
وی از نبود شبکه تلویزیونی مخصوص شهرستانهای استان تهران به عنوان خلاء بزرگ اطلاع رسانی یاد کرد و افزود: هر چند که در دوره مدیریت جدید صدا و سیما اتفاقات خوبی در حوزه اطلاع رسانی در رسانه ملی صورت گرفته ولی شهرستانهای استان تهران به دلیل برخورداری از ظرفیتهای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی به شبکهای مستقل برای اطلاع رسانی در صدا و سیما نیاز دارند.