به گزارش خبرنگار ایرنا محمدحسن پرآور دوشنبه شب در نشست کمیته سرمایه گذاری شورای شهر دزفول در صحن علنی شورا افزود: باید با ارائه خدمات، برای مردم انگیزه ایجاد کرد تا برای نوسازی سالانه و ورود به طرحهای سرمایه گذاری تشویق شوند.
وی ادامه داد: برخی موارد مانند احداث سرویس بهداشتی پارک برکه نکات ریزی هستند که باید موردتوجه قرار گیرند زیرا مردم این موارد را لمس میکنند و از وضعیت موجود
ناراضی هستند.
پرآور گفت: پارکهایی که میتوانند بهترین محل سرمایه گذاری باشند رها میشوند و به دنبال احداث پارک جدید میرویم که این روند باید اصلاح شود.
وی تبیین جریانات جامعه از زبان مقام معظم رهبری را موثر دانست و گفت: زعامت و رهبری ایشان طی ۳۳ سال گذشته با اقتدار، توانمندی، عزت و سربلندی همراه بوده است.
رئیس شورای اسلامی شهر دزفول اظهارداشت: امشب نشست سرمایه گذاری به علت اهمیت این موضوع با حضور اعضای شورا و شهردار برگزار شده و امیدواریم
برنامه آینده سرمایه گذاری شهر با استفاده از سفری که تعدادی از اعضای شورای شهر به تبریز داشتند طراحی شود زیرا اگر درصورت ناتوانی در جذب سرمایه گذار نباید منتظر اقدام بزرگی در شهر باشیم.
وی با اشاره به درآمد پایین شهرداری دزفول نسبت به هزینه ها گفت: باید کمیته سرمایه گذاری را فعال و سرمایه گذاران شناخته شده را وارد شهر کنیم ضمن اینکه نباید با قوانین دست و پا گیر سرمایه گذاران را فراری دهیم.
پرآور با تاکید بر ضرورت رسانه ای کردن اقدامات حوزه سرمایه گذاری اظهارامیدواری کرد نتایج سفر اعضای شورای به تبریز در سیستم مدیریتی شهر و شورا لمس شود و این برنامه ها استمرار داشته باشند.
وی افزود: نشستهای عصر شورای شهر دزفول به علت مدیریت مصرف برق در شب برگزار میشوند.
نقشه راه برای سرمایه گذاری در دزفول ترسیم شود
شهردار دزفول نیز در این نشست گفت: حوزه سرمایه گذاری به عنوان یک راهبرد از اهمیت بالایی برخوردار است و تاثیر زیادی بر بعد اقتصادی، خدمات رسانی، اشتغالزایی و رفاه مردم دارد که باید زیرساخت های آن فراهم شوند.
سید محمدحسن عیسی زاده خواستار طرح آمایش سرزمینی و نقشه راه برای سرمایه گذاری شد و افزود: برای راه اندازی نمایشگاه بین المللی باید صنعت، کشاورزی، شرکتهای دانش بنیان و علوم انسانی پیشرفته باشند و سالنهای موردنیاز فراهم شوند.
وی افزود: باید نگاه جامعی برای سرمایه گذاری وجود داشته باشد ولی به صورت بخشی عمل شود برای مثال شهرداری به عنوان متولی بخش شهری در این حوزه اقدام کند.
شهردار دزفول گفت: نمی توان برای طرح های سرمایه گذاری از روش آزمون و خطا استفاده کرد بلکه باید از شهرهایی که سابقه موفقی در سرمایه گذاری در حوزههای مختلف دارند استفاده کرد.
علیرضا زمانی راد یک عضو شورای شهر دزفول نیز گفت: باید در اولین فرصت سازمان، معاونت، مدیریت و یا یک واحد مستقل برای سرمایه گذاری در شهرداری دزفول راه اندازی و یک ساختمان مختص آن نامگذاری شود تا فرصتهای سرمایه گذاری شناسایی و اقداماتی چون
تهیه قراردادهاو ثبت شرکتهای سرمایه گذاری در این واحد انجام شود.
علیرضا مجدی نسب یک عضو دیگر شورای شهر دزفول نیز گفت: در سفر به تبریز از طرحهای تجاری، پارکینگ طبقاتی، سایت تجاری، تفریحی و طرحهای مشارکت مدنی این شهر بازدید شد.
وی با بیان اینکه مجموعه سرمایه گذاری شهرداری تبریز توانسته سرمایه گذاران زیادی از دنیا جذب کند، افزود: این مجموعه ۱۷۷ طرح بزرگ با ارزش ۱۳۰ هزار میلیارد ریال اجرا کند که در نوع خود بی نظیر است.
مجدی نسب با اشاره به اینکه خواهر خواندگی دزفول و تبریز و نامگذاری یکی از خیابانهای تبریز به نام دزفول نیز در این سفر مطرح شد، اظهارداشت: منازل بازسازی شده، مسجد کبود، مجموعه عتیق ۴۰ هکتاری، شهربازی، پیست دوچرخه سواری، مترو، کارخانه اتوبوس سازی در این سفر بازدید شدند که دعوت کردیم در دزفول نیز خط تولید اتوبوس راه اندازی شود.
وی با اشاره به اعلام آمادگی این کارخانه برای بازسازی اتوبوسهای دزفول افزود: شرکت در کلاسهای آموزشی برندینگ و استراتژی توسعه شهری از دیگر برنامه های سفر اعضای شورای شهر به تبریز بود.
این عضو شورای شهر دزفول با بیان اینکه مسیرمان برای جذب سرمایه گذار برندسازی است، گفت: شرکتهای سهامی عام باید فعال و دفترچه عوارض تدوین شود.
وی بر ضرورت ارائه آموزشهای مدون برای مدیران شهرداری تاکید کرد و افزود: باید آمایش سرزمینی و نقشه سرمایه گذاری را در دزفول فراهم کنیم.