به گزارش روز سهشنبه ایرنا به نقل از این روابط عمومی، برای جلوگیری از خطر غرق شدگی باید از شنا در آبهای غیرمجاز و ناشناخته پرهیز شود، و شنا و مهارتهای گریز از خطرات آن فراگرفته شود.
بر اساس این گزارش بهترین مکان برای شنا محلی است که نجات غریق در آنجا حضور دارد؛ به علایم ایمنی و تابلوهای هشدار دهنده در کنار ساحل یا رودخانهها توجه شود.
آب و هوا، جزر و مد، امواج، جریانات آب و عوامل دیگر میتواند اثر مهمی بر ایمنی فرد داشته باشد، حتی در صورت مهارت کامل به شنا لازم است از جلیقه نجات استفاده شود.
از شوخی کردن در هنگام شنا جدا خودداری شود؛ در هنگام مواجهه با فرد غرق شده ابتدا ایمنی خود در نظر گرفته شود و از افراد و ارگانهای متخصص کمک گرفته شود.
بر اساس گزارش ایرنا به گفته مدیرکل پزشکی قانونی خوزستان پارسال تعداد غرق شدگان در رودخانهها و پهنههای آبی استان به ۱۲۵ نفر رسید که از این حیث ، خوزستان پس از مازندران در رتبه دوم کشوری قرار گرفت.
دکتر سیدفرزاد حسینی افزوده بود: بر اساس آمار قطعی، ۱۰۹ نفر از غرق شدگان مرد و ۱۶ نفر زن بودند.
وی دلیل اصلی غرق شدگی در خوزستان را رعایت نکردن مسایل و آشنا نبودن و فنون شنا بیان کرده و گفته بود: این تعداد غرق شده در خوزستان در مقایسه با سال پیش از آن (۱۳۹۹) که ۱۳۵ نفر (۱۰۷ مرد و ۲۸ زن) بود هفت درصد کاهش یافته است.
خوزستان از استانهای ساحلی جنوب کشور است. یک سوم آبهای سطحی و دایمی کشور در خوزستان جاری است.