تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: انتشار جدول خاموشی فعلاً در دستور کار نیست و همه تلاش‌ها برای اعمال کمترین محدودیت‌ها است.

«کامبیز ناظریان» امروز (سه‌شنبه) در حاشیه قطع برق ۱۰ اداره پرمصرف تهران در پاسخ به خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: روز گذشته یک پیک هفت درصدی رشد مصرف برق را داشتیم، درصورتی‌که پیش‌بینی حدود  ۴.۵ درصد بود.

وی ادامه‌داد: این به معنای آن است که به‌طور حتم باید رشد مصرف را کنترل کرد و اگر این رشد کنترل نشود با توجه‌ به اینکه نیروگاه‌ها یک ظرفیت تولید دارند امکان ایجاد مشکل در تأمین برق وجود خواهد داشت.

مدیرعامل توزیع برق تهران بزرگ گفت: اکنون ضرورت مدیریت مصرف در دستور کار قرار دارد و نیز برنامه وزارت نیرو این است که تابستان بدون مشکل به‌ویژه در بخش خانگی سپری شود.

ناظریان اضافه‌کرد: اما چنین نیست که اگر مصرف کنترل نشود و رعایت مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف از جمله خانگی صورت نگیرد، مشکلی ایجاد نشود بلکه ممکن است در تابستان با مشکل روبه‌رو شویم، اما باتوجه‌به برنامه‌ریزی‌های انجام شده تلاش می‌شود در تابستان مشکل نباشد.

وی افزود: به‌وجود نیامدن مشکل نیازمند آن است که ۱۰ درصد صرفه‌جویی در دستور مشترکان قرار گیرد و مشترکان با صنعت برق همکاری داشته باشند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ بیان‌داشت: امسال مشترکان پرمصرف مورد رصد جدی قرار می گیرند و در صورت عدم رعایت با محدودیت روبه‌رو می‌شوند.

مولدهای خود تأمین برق را به‌کار بگیرید و پاداش دریافت دارید

ناظریان در ادامه خاطرنشان‌کرد: یکی از فرصت‌های بسیار خوبی که در شهر تهران وجود داشته و وزارت نیرو هم برای آن برنامه دارد، استفاده از ظرفیت مولدهای خود تأمین همه مشترکان اعم از اداری، تجاری و حتی خانگی و صنعتی است.

وی ادامه‌داد: این مشترکان که دارای مولد خود تأمین هستند اگر در ساعت پیک همکاری داشته باشند و مولدهای خود تأمین را برای تأمین برق خود استفاده کنند، نه‌تنها پول برق برای آن زمان پرداخت نمی‌کنند بلکه به‌ازای هر کیلووات‌ ساعت یک‌هزار و ۵۰۰ تومان پاداش دریافت می‌کنند.

مدیرعامل توزیع برق تهران بزرگ افزود: بنابراین به همه مشترکان تاکید و درخواست می‌کنم درصورتی‌که می‌خواهند از این ظرفیت استفاده کنند می‌توانند با شرکت توزیع برق تهران بزرگ با تلفن ۱۵۲۱ تماس بگیرند و تفاهم‌نامه با این شرکت منعقد کرده و از مزایای آن بهره‌مند شوند تا هم مشارکت در کاهش مصرف و  هم مدیریت هزینه‌های برق مصرفی داشته باشند.

ناظریان گفت: پیش‌بینی می‌شود از این ظرفیت بتوان ۱۰۰ تا ۱۵۰ مگاوات برای مدیریت مصرف و هم کاهش هزینه‌ها استفاده کرد.