به گزارش ایرنا، عبدالمهدی نصیرزاده روز سهشنبه در نشستی خبری اظهار داشت: سالها بود یکی از معضلات ما به مکملهای غذایی باز میگشت که اکثرا تاریخ مصرفش به اتمام رسیده یا حاوی مواد ممنوعه بود.
وی ادامه داد: البته همه شرکتها اینچنین نیستند، ما به دنبال سلامت ورزشکاران و حمایت از تولید داخل هستیم و قرار بر این هست که از محصولات شرکت های دانش بنیان استفاده کنیم.
نصیرزاده تصریح کرد: در خصوص حامیان مالی باید بگوییم جذب این حامیان خیلی سخت شده و متاسفانه سهم اندک ما در رسانههای ملی و خبری در این مقوله تاثیر داشته و دارد. حامیان ما دیده نمیشوند و این کار را سخت میکند. ما با این شرکت دولتی و داخلی قراردادی ۲ ساله بستیم.
وی با اشاره به فعالیت بانوان ورزشکار ادامه داد: در بدنسازی بانوان فعال هستیم و در سه رشته فیتنس چلنج، مچ اندازی و پاورلیفتینگ کار میکنیم. بحث موافقت فدراسیون جهانی هم مطرح بود و با پوشش مورد تایید وزارت ورزش در هر سه رشته موافقت شد. این تایید را به وزارت ورزش اعلام کردیم اما فقط در مچ اندازی تایید داخلی را گرفتیم و در خصوص پاورلیفتینگ و فیتنس چلنج هنوز منتظر پاسخ هستیم که در یک کارگروه در حال بررسی است. فعالیت داخلی مشکلی ندارد اما برای فعالیت برون مرزی باید تاییدیه گرفته شود.
رییس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام تاکید کرد: تاکید معاونت بانوان این است که باید در این خصوص مطالعه بیشتری شود تا همه مسایل به خوبی مدیریت شود. ما هنوز سابقه حضور در چنین رویدادهایی را نداریم و باید خیلی از مسایل مورد بررسی دقیق قرار بگیرد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص مبلغ تفاهمنامه بین این دو شرکت داخلی گفت: رقم درصدی از فروش خواهد بود اما مبلغی را نمیتوانم اعلام کنم.
نصیرزاده در مورد هزینه اعزامها نیز گفت: منابع مالی که ما هزینه می کنیم، بخشی از کمیته و بخشی از وزارت است. از سوی دیگر برگزاری دوره ها هم کمک کننده است. در حال حاضر قسمت زیاد هزینه های اعزام ما را حامیان مالی پرداخت می کنند.
وی در مورد مسابقات جهانی مچ اندازی بانوان در ترکیه و اینکه در دوره قبل حواشی در مورد انتخاب نفرات به وجود آمد، گفت: در دوره قبل هم اینطور نبود که انتخابی نداشته باشیم، دو نفر هم تراز بودند که یک نفر پاسپورت خود را دیر فرستاد و به همین دلیل نفر دیگر اعزام شد. در این دوره نیز کسانی که کمیته فنی تایید کنند، اعزام خواهیم کرد.
رییس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در خصوص میزبانی مسابقات عنوان کرد: در کسب میزبانیها لابیهای گستردهای در جهان صورت میگیرد و حتی به سطح روسای کمیته های ملی المپیک و رئیس جمهورها هم کشیده می شود. از سوی دیگر کرسی های قوی و تاثیرگذار در آسیا و جهان نداریم و رقابت های بانوان را هم نمیتوانیم میزبانی کنیم. به همین دلیل شرایط سخت است.
او ادامه داد: با این وجود ما ۱۸ تا ۲۲ آذر میزبان پرورش اندام جوانان جهان در تهران هستیم، یکی از شروط هم این بود که مسابقات حتما در تهران برگزار شود چراکه در دوره قبلی و به میزبانی کیش مشکلاتی در ترانسفر تیم ها ایجاد شد و با این تجربه قرار شد فقط در تهران میزبانی کنیم.