مشهد- ایرنا- رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادعا کرد: ۹۹درصد کسانی که از نظام رتبه‌بندی معلمان ایراد می‌گیرند اصلا نمی‌دانند نظام رتبه‌بندی چیست و از آن یک چیز پیچیده درست کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایرنا حمیدرضا حاجی بابایی روز چهارشنبه در دیدار با جمعی از فرهنگیان شهرستان نیشابور افزود: برخی مدعی هستند با نظام رتبه‌بندی می‌خواهند کارمند اداری را مجازات کنند در حالی که این درست نیست.

نظام رتبه‌بندی معلمان به دنبال افزایش کیفی فرآیند تعلیم و تربیت، اعتلای کرامت و منزلت اجتماعی معلمان، رضایتمندی شغلی معلمان و اصلاح نظام عادلانه پرداخت بر اساس شایستگی‌هاست.

وی ادامه داد: امسال و پارسال برای تهیه تبلت دانش‌آموزان نیازمند به اندازه کافی بودجه در نظر گرفته شده تا هیچ دانش‌آموزی حسرت داشتن تبلت برای برخورداری از آموزش در فضای مجازی را نخورد و ریزترین مواردی که در این‌ حوزه نیاز به اعتبار دارد در نظر گرفته‌ شده است و فقط برای گرفتن سهمیه نیاز به پیگیری دارد.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: در جمهوری اسلامی ایران برای افرادی که به عینک، سمعک و ویلچر نیاز و توانایی تامین آن را دارند بودجه در نظر گرفته شده همچنین  چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای تغذیه در مدارس تصویب شده است.

حاجی بابایی افزود:هم اکنون در کشور ۳۰۰ هزار کمبود معلم داریم در حالی که در دورانی که من  وزارت آموزش و پرورش را بر عهده داشتم ۱۰ هزار کلاس قرآنی در کشور تشکیل می‌شد، هر سال برای یک‌ میلیون دانش‌آموز کلاس سوم ابتدایی برنامه شنا برگزار می‌شد و یک میلیون دانش‌آموز دوره متوسطه اول به برنامه راهیان نور می‌رفتند.

وی ادامه داد:در آن دوران  ۱۰ هزار مشاور آموزشی، حدود ۱۶ هزار معلم‌ ورزش و ۲۰ هزار مستخدم در مدارس استخدام‌ شد که اگر اینها را استخدام‌ نکرده بودیم امروز یک معلم ورزش در کشور وجود نداشت و پس از من همه اینها از جمله معلمان قرآن و معلمان فیزیک دبیرستانها را به زور راهی روستا کردند تا در دوره ابتدایی تدریس کنند.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: در مقطعی کار دانشگاه فرهنگیان را به جایی رساندند که رهبر انقلاب تاکید کردند دانشگاه فرهنگیان نباید تعطیل شود. 

شهرستان  ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی و ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.