کاظم جعفری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پیش تر هرگونه قرارداد بیع متقابل برای جلب سرمایه گذار و اجرای طرح ها و تحویل پساب به صنایع در یک کمیته مرتبط با پساب انجام میشد اما در ماههای گذشته این فرایند بیشتر شده و به همین دلیل عقد قرارداد با بخش خصوصی سخت تر شده است.
وی با بیان اینکه جلب سرمایه گذار بخش خصوصی برای اجرای طرح های آب و فاضلاب اهمیت زیادی دارد تصریح کرد: این امر به حفظ منابع آبی و استفاده بیشتر از پساب کمک شایانی میکند.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایهگذاری شرکت آب و فاضلاب اصفهان با اشاره به اینکه قراردادهای بیع متقابل صنایع تاکنون در شهرستان های مبارکه، لنجان، فلاورجان و نجف آباد منعقد شده است اظهارداشت: شرکت ذوب آهن و مجتمع فولاد مبارکه سرمایه گذار این مناطق بوده اند.
جعفری اضافه کرد: همچنین در شهرستان های نطنز و تیران و کرون نیز قراردادهایی با شرکت های خصوصی بسته شده و مناطقی دیگر در فلاورجان و مبارکه هم در حال پیگیری است.
وی خاطرنشان کرد: در شهرهای کوچکتر هم درخواستهایی به شرکت آب و فاضلاب ارائه شده که در حال بررسی آن هستیم.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایهگذاری شرکت آب و فاضلاب اصفهان گفت: از آنجا که هزینه های اجرای پروژهها بالا رفته و شرکتهای کوچک تولیدی توان تامین این هزینه ها را ندارند باید شرایطی را بوجود آورد تا بتوان سرمایه گذاران بیشتری را برای اجرای طرحها دعوت کرد.
شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان یک میلیون و ۱۸۰ هزار مشترک را زیر پوشش دارد.