کرمانشاه - ایرنا- فرماندار شهرستان روانسر گفت: با توجه به کاهش چشمگیر و یا قطع شدن بعضی از منابع آبی، در حال حاضر ۲۳ روستای این شهرستان به آبرسانی سیار نیاز دارند و در این راستا درخواست استقرار ۲ تانکر آبرسانی به ظرفیت ۱۴ هزار لیتر را داریم.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سعدی مصطفی‌زاده» روز چهارشنبه در نشست تنش آبی شهرستان های پاوه و روانسر و اقدامات پیشگیرانه و جهادی که با حضور جمعی از مدیران کل و نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی در شهرستان پاوه برگزار شد، افزود: یک هزار و ۱۷۰ هکتار باغ دیم و ۸۰۰ هکتار باغ آبی در این شهرستان وجود دارد که برای جلوگیری از خشک شدن این باغات باید اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت در دستور کار قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: در اقدامات کوتاه مدت تامین ۲۰ کیلومتر لوله با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال برای آبیاری ۶۰۰ هکتار از باغات، تامین ۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای آبرسانی سیار به ۵۰۰ هکتار دیگر از باغات شهرستان و خرید و نصب ۲۰ تانکر ۱۰ هزار لیتری با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال از جمله راهکارها و پیشنهادهای شهرستان است.

فرماندار روانسر اظهار داشت: احداث استخر ذخیره ۲ هزار متر مکعبی و احداث ایستگاه پمپاژ خشکه رود از جمله اقداماتی است که باید در بلند مدت انجام شود.

مصطفی زاده ادامه داد: شهرستان روانسر به عنوان دروازه اورامانات پیشانی توسعه این منطقه است و توجه به منابع آبی در حوزه های شرب، باغات و کشاورزی و صنعت و گردشگری، یکی از مولفه های اصلی در توسعه شهرستان است.

وی با بیان اینکه مدیریت منابع آب وظیفه یک دستگاه و نهاد نیست و همه مسئولیت دارند، اضافه کرد: در این راستا جمع آوری تعدادی از موتور تلمبه های غیرمجاز در حاشیه رودخاه قره سو ، ممنوع شدن کشت دوم در شهرستان و تسریع و تسهیل در نصب کنتورهای هوشمند بر روی چاهاهای کشاورزی را با همکاری اعضای شورای تامین و شورای حفاظت از منابع آب انجام داده ایم.

شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.