به گزارش ایرنا، سیدمحمود سیدالحسینی روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: ۱۸ هزار میلیارد ریال منابع بانک کشاورزی خراسان شمالی در سال ۱۴۰۰ بود که ۳۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات به جامعه هدف پرداخت شد.
وی تصریح کرد: این ارقام نشان میدهد که بانک کشاورزی ۱۲.۲ درصد از سهم منابع و ۱۵ درصد سهم مصارف استان را داراست، این در حالی است که میزان مصارف بانک کشاورزی استان با بانک سپه که از ادغام پنج بانک خصوصی تشکیل شده است، برابری می کند.
به گفته سرپرست بانک کشاورزی خراسان شمالی میزان مطالبات بانک کشاورزی در این استان چهار هزار میلیارد ریال است که دریافت این مطالبات کمک زیادی به سهم تسهیلات پرداختی در حوزه کشاورزی می کند.
وی عنوان کرد: بانک کشاورزی رسالت مهمی در امنیت غذایی و اجتماعی جامعه دارد و بیشترین سهم را در اشتغال روستاییان و کشاورزان با ارائه تسهیلات ایفا می کند.
سیدالحسینی خاطرنشان کرد: تامین منابع مالی بخش کشاورزی با اولویت تسهیلات به محصولات راهبردی مثل گندم، دانه های روغنی، واحدهای تولیدی کشاورزی، تعمین نقدینگی، صنایع تبدیلی گلخانه ها و ماهی در قفس در اولویتهای این بانک است.
پرداخت ۶۱۴ فقره تسهیلات دامدار کارت
سرپرست شعب بانک کشاورزی خراسان شمالی در ادامه گفت: پرداخت تسهیلات دامدار کارت در این استان در راستای اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانهها از پنجم خردادماه آغاز و تاکنون ۶۱۴ فقره تسهیلات به مبلغ ۲۵۷ میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی افزود: دامدار کارت از سال گذشته برای کمک به دامداران صادر شد و تا سقف ۵۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ بهره ۱۱ درصد پرداخت می شد که پرداخت این تسهیلات توسط این بانک همسو با سیاست های دولت و وزارت جهاد کشاورزی در جهت طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها با صدور دامدار کارت جدید و تا ۲۰۰ میلیون تومان شدت گرفت.
به گفته سیدمحمود سیدالحسینی؛ دامدار کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان و بالاتر، تسهیلات ارزان قیمت به دامداران و مرغداران پرداخت می کند و در صورت مراجعه دامدارانی که در سامانه سیتا ثبت نام شدهاند در کوتاهترین زمان ممکن دامدار کارت صادر و در اختیار تولیدکنندگان این بخش قرار می گیرد
سرپرست شعب بانک کشاورزی خراسان شمالی ادامه داد: صدور دامدار کارت به عنوان یک تسهیلات ویژه و سرمایه در گردش برای تامین نهاده های مورد نیاز و مواد اولیه (بخشهای دام و طیور) تولید در نظر گرفته شده است و با سهولت بیشتری در اختیار متقاضیان قرارخواهد گرفت.
براساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، ۴۴ درصد جمعیت ۸۶۳ هزار نفری این استان در نواحی روستایی سکونت دارند.