بوشهر - ایرنا - ‏معاون توسعه مدیریت و منابع‏ استاندار بوشهر گفت: مشکلات بخش درمان این استان از جمله نبود شبکه درمان بخش خصوصی و ضعف در سرمایه‌گذاری و ماندگار نبودن پزشکان متخصص و فوق تخصص نیازمند آسیب‌شناسی و چاره‌اندیشی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، اصغر جعفری روز چهارشنبه در آیین معارفه مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر، اظهار کرد: ۵۰ تا ۶۰ درصد سفر مردم بوشهر به شیراز برای استفاده از زیرساخت‌های درمانی و پزشکان متخصص این شهرستان است و کمبود این امکانات در استان بوشهر زندگی مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: ۴۱ درصد از جمعیت استان بوشهر تحت پوشش بیمه سلامت هسستند نزدیک به ۳۰۸ هزار نفر آنها را روستاییان تشکیل می‌دهند.

معاون توسعه مدیریت و منابع‏ استاندار بوشهر گفت: گسترش خدمات بیمه سلامت به بیمه‌شدگان معلول و کم درآمد و محله محور کردن خدمات بسیاری از خلاهای درمانی را پر می‌کند.

جعفری با بیان اینکه بیمه ضامن ارتقای سطح کیفیت زندگی افراد است، اذعان کرد: بهبود زیر ساخت‌های درمانی استان بوشهر کیفیت زندگی بوشهری‌ها را افزایش می‌دهد که لازم است بیمه‌ها بویژه سلامت که به قشرهای ضعیف جامعه خدمت‌رسانی می‌کند، در کنار اقدامات معمول خود در این زمینه نیز اقدام کنند.

مدیرکل سابق بیمه سلامت استان بوشهر در ادامه این نشست، بیان کرد: در پایان دوره هشت سال و نیم خدمت در جایگاه مدیرکلی بیمه سلامت این استان، این مجموعه در سه حوزه اصلی فعالیت خود یعنی تامین مالی، حمایت از بیمه شده‌ها و پوشش بیمه‌ای وضعیت مطلوبی دارد.

 پرویز رمضانی افزود: در زمان حاضر بیش از ۵۰۰ هزار نفر در استان بوشهر زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند و امروز هیچ فرد فاقد بیمه‌ای در استان بوشهر وجود ندارد.

 وی ادامه داد: همچنان این امکان فراهم است تا افرادی که توان پرداخت حق بیمه را ندارند به صورت رایگان زیر پوشش این بیمه قرار گیرند.

رمضانی با بیان اینکه تامین و حمایت مالی بیمه شده‌های یکی از مهمترین وظایف بیمه سلامت است، اعلام کرد: در روز واگذاری این مسئولیت همه مطالبات موسسه‌های طرف قرار داد پرداخت شده بود.

مدیرکل سابق بیمه سلامت استان بوشهر اضافه کرد: با احداث یا خریداری ساختمان، امروز هیچ یک از بیمه‌های سلامت شهرستان‌های استان بوشهر در ملک استیجاری فعالیت نمی‌کنند.

وی با اشاره به موفقیت و پیشرو بودن استان بوشهر در اجرای نسخه نویسی الکترونیک، بیان کرد: در حالی که اجرای این طرح در برخی از کشورهای اروپایی یک دهه طول کشید اما این طرح در ایران و بویژه استان بوشهر در ۲ سال اجرایی شد.

سرپرست اداره کل بیمه سلامت در این آیین بیان کرد: جدایی سیاسی‌کاری از فعالیت اجرایی و تعامل سازنده با همه دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر از راهبردهای من در بیمه سلامت استان بوشهر است.

داراب بارگاهی عنوان کرد: جدیت در مبارزه با فساد، اعتقاد به همفکری و مشورت بویژه در تصمیم‌گیری‌های کلان، مبارزه با فساد و رفع تبعیض در میان کارکنان و علم محوری و کارشناس محوری از اصولی است که در مدیریت مجموعه بیمه سلامت استان به آن پایبند هستم.

در پایان این آیین که با حضور معاون برنامه‌ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت ایران برگزار شد از تلاش‌های دکتر پرویز رمضانی قدردانی و داراب بارگاهی به عنوان مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر معارفه شد.