کرمانشاه- ایرنا- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: بیش از ۲ هزار میلیارد تومان تجهیزات سرمایه‌ای برای بیمارستان‌های استان خریداری شده و اولین و تنها دانشگاه کشور در طرح نیمه‌متمرکز خرید دارو و ملزومات مصرفی هستیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر «قباد محمدی» روز چهارشنبه در نشست مشترک با «عبدالرضا مصری» و «محمد رشیدی» ۲ تن از اعضای هیات رییسه مجلس شورای اسلامی افزود: حضور نمایندگان کرمانشاه در هیات رییسه مجلس شورای اسلامی می‌تواند پتانسیل و ظرفیت مناسبی برای توسعه کرمانشاه باشد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی بین پنج استان غرب کشور است، گفت: هم اکنون این دانشگاه ۱۰ دانشکده دارد که اگر بتوانیم با حمایت نمایندگان مجلس دانشکده فناوری‌های نوین را نیز راه اندازی کنیم به اندازه دانشگاه تهران ۱۱ دانشکده خواهیم داشت.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: هم اکنون ۶۵۷ دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تحصیل می کنند و متقاضیان زیادی نیز وجود دارد اما بدلیل مشکل فضای فیزیکی، توان جذب دانشجوی بیشتری وجود ندارد.

وی اضافه کرد: در کل استان ۱۹ بیمارستان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعالیت می کنند که در نظر داریم بیمارستان بیماران سرطانی را با ۱۲۰ تخت راه اندازی کنیم.

محمدی یادآور شد: موفق به کسب رتبه اول پژوهش و رتبه اول فناوری در بین دانشگاه‌های تیپ ۲ کشور و رتبه سوم فناوری در بین دانشگاه‌های کل کشور شده ایم.  

وی تاکید کرد: مراکز کاشت حلزون و پیوند مغز استخوان و بخش فراهم آوری اعضای پیوندی در استان راه اندازی شده که فعالیت کم نظیر است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: بیش از ۱۰۰ تخت ویژه در بیمارستان های استان افزایش یافته و پروژه منحصر بفرد نورواینترونشن، رادیولوژی و استروک سنتر تجهیز و راه اندازی شده است.

وی با اعلام اینکه در اپیدمی کرونا با راه اندازی و تجهیز ۴۱ مرکز تجمیعی واکسیناسیون، رتبه یک کشور را کسب کردیم، گفت: سلامت؛ یک خدمت پرهزینه در تمام کشورها است که با توجه به سالمندی و افزایش میانگین سن در کشور، هزینه های سلامت به مراتب افزایش یافته است.

محمدی همچنین گفت: مالیات پلکانی پزشکان و در نظر گرفتن سقف حقوق موجب نارضایتی پزشکان و خروج آنان از طرح تمام وقت شده است.

وی در پایان گفت: متاسفانه توسعه فضای فیزیکی مناسبی در دانشکده ها نداشته ایم و ساختمان اکثر دانشکده ها فرسوده شده اند که می تواند در کیفیت خدمات تاثیرگذار باشد.

به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۹ دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، توانبخشی، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۸ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۹رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۵۵۲عضو هیأت علمی دارد.

۶۵۷ دانشجوی خارجی نیز اکنون در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال تحصیل هستند

براساس آمارها سالانه بیش از ۱۳۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.