شهرری-ایرنا-رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تهران، با بیان اینکه اندیشه امام (ره) هویت انقلاب است،‌ گفت:تمام ارزش انقلاب در بازگشت به هویت دینی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا،  حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد، عصر روز چهارشنبه در هشتمین اجلاسیه ارکان شورای فرهنگی استان تهران که با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محسن منصوری استاندار و محمد خراسانی زاده مدیر کل فرهنگ و  ارشاد استان تهران و همچنین امامان جمعه، فرمانداران،  بخشداران و اعضای شورای فرهنگی استان تهران و شهرستان ها برگزار شد با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری اظهار داشت:انقلاب شناسنامه و اصولی دارد که  انقلاب ما با این اصول در همه عرصه های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی شناخته می شود.

وی با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی نقش بسزایی درحفظ هویت انقلاب دارد افزود: جان مایه اندیشه امام راحل بازگشت به هویت دینی است و باید روی این محورها تمرکز کرد.

حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد با بیان اینکه  تمام حیات کشورهای اسلامی در بازگشت به هویت دینی است ادامه داد:امروز لبنان محور مقاوت است و  این مسئله فقط در سایه بازگشت به هویت دینی اتفاق افتاده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به بحث جمعیت اشاره کرد و ادامه داد: برای دریچه جمعیت ۳ فاز تعریف می شود و گذر کشوری مانند  فرانسه از فاز اول به فاز  دوم ۶۰ سال زمان برد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تهران اضافه کرد : این درحالی است که  در کشور ایران این روند تنها در ۱۵ سال انجام شده است و پیش بینی می شود  از فاز دوم به سوم دریچه جمعیت  بسته شود.

وی با تاکید بر اینکه زمان بسیار کمی در اختیار است و این مسئله باید در اولویت قرار گیرد یادآور شد: ریشه مسئله جمعیت علاوه بر مسائل اقتصادی، بیشتر فرهنگی است و می توان در حوزه فرهنگی این تغییر را ایجاد کرد.

وظیفه شوراها  بومی سازی سیاست های کلان کشور  و به مرحله اجرا رساندن است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان تهران نیز در این جلسه اظهار داشت: مقرر شد در دوره جدید شورای فرهنگ عمومی در استان تهران عملیاتی تر  و مبتنی بر اسناد و آیین نامه ها به صورت دقیق تر عمل کنیم و این همایش ها تبدیل به اجلاسیه شود و مسائل با همدلی بیشتر  کارشناسی شوند و با  برنامه ریزی دقیق تر و فعالیت های فشرده  پیش رویم.

محمد خراسانی زاده  با تاکید بر اینکه  اساس کار شوراها  بومی سازی سیاست های کلان کشور  و نزدیک به مرحله اجرا رساندن است افزود: در تهران جدا از شورای استان، شورای مرکزی شهرستان ها و بخش ها را داریم که نیازمند همت و نظم درست از سوی شهرستان ها هستیم تا کیفیت اینگونه جلسات که نقش مهمی در اعتلا و ارتقاء فرهنگ عمومی کشور و همسو شدن فعالیت های فرهنگی استان و شهرستان های تابع دارد بیشتر شود.

وی همچنین بر شورای توسعه قرآنی و برگزاری دقیق آن تاکید کردو یادآور شد: نباید تلفیق مسائل به معنای حذف آن باشد و باید صورت جلسه مجزا  برای هر مسئله در نظر گرفت تاخروجی مطلوب داشته باشیم.

مدیر کل فرهنگ و  ارشاد اسلامی استان تهران همچنین بر ظرفیت شوراها در حوزه مردمی اشاره کرد و گفت : می توان با برنامه ریزی، انجمن های هنری بیایند و مسائل شان را در شوراها مطرح کنند.

به گزارش ایرنا، در هشتمین اجلاسیه ارکان شورای فرهنگی استان تهران از شورای فرهنگ عمومی شهرستان ملارد به خاطر کسب رتبه برتر کشوری در بین شوراهای فرهنگ عمومی شهرستانهای کشور در سال ۱۴۰۰، شورای فرهنگ عمومی بخش گلستان شهرستان بهارستان به خاطر کسب رتبه برتر کشوری در بین شوراهای فرهنگ عمومی شهر های (بخش) کشور در سال ۱۴۰۰ تقدیر به عمل آمد.

همچنین در بخش دیگری  از شورای فرهنگ عمومی شهر قدس  و شورای فرهنگ عمومی شهرستان پیشوا به جهت فعالیت های ویژه  تقدیر شد.

 تقدیر از فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ  به جهت فعالیت ویژه در برگزاری راهپیمایی جاماندگان اربعین و مشارکت موثر در برگزاری رویدادهای فرهنگی، تقدیر از رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران به جهت حضور موثر و منظم جلسات شورای فرهنگ عمومی استان، تقدیر از مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان تهران به جهت فعال سازی کارگروه توانمند سازی مدد جویان، تقدیر از شورای فرهنگ عمومی شهرستان فیروزکوه  و شهرستان رباط کریم به جهت تلاش مضاعف برای برگزاری منظم و مستمر جلسات وتقدیر از شورای فرهنگ عمومی بخش چهاردانگه شهرستان اسلامشهر و شورای فرهنگ عمومی قلعه نو شهرستان ری از دیگر بخش های هشتمین اجلاسیه ارکان شورای فرهنگی استان تهران بود.