فرهاد رحیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: واگذاری فعالیت های مختلف به سرمایه گذاران و فعالان بخش خصوصی راهکار مناسبی برای پیشرفت در آن عرصه است و جا دارد که حمایت ها از تولیدکنندگان ورزشی افزایش یابد.
وی ادامه داد: فعالان ورزشی در استان اصفهان از توانایی بالایی برخوردارند و بی شک در امر تولیدات در صورتی که مشوق های گوناگون برای آنها لحاظ شود می توانند نیاز بازار را برطرف کنند.
دبیر کانون کارآفرینان استان اصفهان با بیان اینکه صنعت تولیدات ورزشی در جهان یک صنعت مستقل و با ارزش محسوب می شود،خاطرنشان کرد: احداث و توانمندسازی واحدهای تولیدی ورزش در کنار درآمدزایی و اشتغالزایی، نقش موثری در ارزآوری خواهد داشت.
رحیمی تصریح کرد: استان اصفهان در ورزش و صنعت کشور پیشتاز است بنابراین تلفیق این ۲ بخش و ارتقای صنعت تولیدات ورزشی میتواند الگویی مناسب برای سایر استانها باشد.
وی تاکید کرد: البته نکته مهم در تولید و عرصه محصولات ورزشی، کیفیت است به این معنا که تولیدکنندگان باید محصولاتی با بیشترین کیفیت ساخته و در اختیار مشتریان قرار دهند تا بازار به تولیدات آنها اعتماد کند.
دبیر کانون کارآفرینان استان اصفهان با اشاره به برگزاری نمایشگاه تخصصی ورزش در اصفهان گفت: در آن رویداد ۶ تولیدکننده ورزشی حضور داشتند و بی شک اعتماد بیشتر به آنان سبب حضور پررنگتر در نمایشگاه های سال های آتی خواهد شد.
استان اصفهان با ۲۸ شهرستان و افزون بر پنج میلیون نفر جمعیت حدود ۳۷۵ هزار ورزشکار سازمان یافته و یک هزار و ۷۰۰ باشگاه دارد.