شهرکرد-ایرنا- معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی پایدار در کشور گفت: سند دانش‌بنیان غذایی پایدار در کشور با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی تهیه و تدوین شده است.

به گزارش ایرنا، سید مجتبی خیام نکویی روز پنجشنبه در سفر هیات دولت به چهارمحال و بختیاری  و در آیین رونمایی از دستاوردهای مرکز تحقیقات استان  در شهرستان فارسان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: امروز بحث امنیت غذایی پایدار با توجه به بحرانی که در دنیا با آن مواجه هستیم، یکی از دغدغه‌های مهم کشورهای مختلف به خصوص ایران است و در ایران برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار در یکسال گذشته، فعالیت گسترده با همکاری کارشناسان شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام و سند دانش‌بنیان امنیت غذایی پایدار تدوین شده است.

وی با بیان اینکه این سند هفته آینده توسط  وزیر جهادکشاورزی برای تصویب به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی تقدیم خواهد شد، گفت: این سند یکی از جامع‌ترین سندهای در طول چهار دهه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است که همه مولفه‌ها برای رسیدن به امنیت غذایی پایدار و دانش بنیان کردن بخش کشاورزی در آن دیده شده است و پیش‌بینی می‌شود با اجرای این سند شاهد افزایش تولید در واحد سطح باشیم.

خیام نکویی اظهار داشت: روح حاکم بر این سند، دانش‌بنیان کردن بخش کشاورزی از طریق بهره‌وری در واحد سطح است.

وی افزود: با اجرای این سند، علاوه بر وزارت جهادکشاورزی از تمام ظرفیت‌های وزاتخانه در حوزه تولید غذا، حفظ و سلامت غذا استفاده خواهد شد و شاهد یک مسیر روبه جلو برای دستیابی به  امنیت غذایی پایدار در کشور خواهیم بود.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رییس‌جمهور و اعضای هیات دولت روز پنجشنبه ۱۹ خردادماه میهمان مردم چهارمحال و بختیاری هستند.

به گزارش ایرنا، از روز گذشته تعدادی از وزرا به‌‎عنوان نمایندگان تام‌‎الاختیار رییس‌جمهور در شهرستان‌های ۱۰ گانه چهارمحال و بختیاری حضور یافته و با مردم دیدار چهره به چهره دارند.

در بیست و چهارمین سفر استانی رییس‌جمهور و هیات دولت سیزدهم، اعتباراتی برای تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های توسعه‌ای چهارمحال و بختیاری تصویب می‌شود.

چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.

برای پیگیری اخبار و گزارش های ایرنا از  بیست و چهارمین سفر استانی رییس جمهور  پرونده خبری را دنبال کنید :