«جعفر کاویانی دلشاد» روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به آزاد شدن ارز ترجیحی و گران شدن خوراک ماهی و نهاده ها، دولت در پرداخت سرمایه در گردش مساعدت کرده و در سالجاری ۱۰ طرح پرورش ماهی برای دریافت تسهیلات سرمایه در گردش به مبلغ هفت میلیارد تومان به بانک عامل معرفی شدند.
وی خاطرنشان کرد: استان همدان در مسیر توسعه و رونق آبزیپروری، ظرفیت های بالقوهای برای توسعه دارد و تحقق آن نیز در گرو برنامهریزی و حمایت از تولیدکنندگان است.
این مقام مسئول با اشاره به نبود واحدهای تکثیر و تولید بچه ماهی و نیز مراکز تولید خوراک ماهی در استان همدان افزود: در خصوص پذیرش نمایندگی های تولید خوراک ماهی و فروش بچه ماهی و تکثیر، شناسایی ها و اقدامات لازم انجام شده و این مراکز به بانک کشاورزی معرفی خواهند شد تا تولیدکنندگانی که شیلات کارت را دریافت کرده اند در هنگام خرید نهاده و بچه ماهی با مشکل مواجه نشوند.
سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان همدان اظهار داتش: محدودیتی برای حمایت از حوزه پرورش آبزیان برای توسعه و ورود سرمایهگذاران جدید در این استان وجود ندارد و سرمایهگذاران این بخش مورد حمایت قرار میگیرند.
کاویانی دلشاد تصریح کرد: تاکنون تعداد هشت طرح احداث واحدهای جدید پرورش آبزیان برای دریافت سرمایه ثابت و سرمایه در گردش با اعتبار مبلغ ۲۵ میلیارد تومان به بانک کشاورزی معرفی شدند که تا پایان سال به بهره برداری می رسند.
وی در خصوص احیای واحدهای راکد با پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش گفت: احیا و فعال سازی شرکت "قزل دانش" همدان در تولید تخم چشم زده ماهی قزل آلا در کشور تحول ایجاد می کند و نیز واحد مدار بسته ۲۰۰ تنی طی ۲ ماه آینده فعال می شود.
سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: در سه ماه گذشته ۶ واحد از واحدهای پرورش ماهی تعطیل و راکد سطح استان همدان با ظرفیت ۱۲۰ تن دوباره راه اندازی و دوباره به چرخه تولید بازگشتهاند و به پرورش ماهی قزل آلا خود ادامه میدهند.