سنندج- ایرنا- روزهای خاموشی و جابه جایی تعطیلی روز جمعه شهرک ها و نواحی صنعتی استان کردستان در راستای مدیریت مصرف برق تعیین و اعلام شده است.

به گزارش روز جمعه خبرنگار ایرنا، با فرارسیدن فصل گرم سال یکی از مشکلاتی که دامن گیر بخش تولید و حتی بخش خانگی می شود قطعی برق به دلایل مختلف از جمله افزایش مصرف آن در کشور است.

در همین راستا دولتمردان هر سال مصوباتی برای کاهش و صرفه جویی در مصرف انرژی دارند و امسال هم هیات دولت مصوب کرده که ادارات مکلف هستند در ساعات اداری ۳۰ درصد و در ساعت های غیر اداری هم ۶۰ درصد  مصرف برق خود را کاهش دهند.

تغییر ساعت کار ادارات هم از دیگر مصوباتی است که در استان های مختلف کشور تصویب شده است و در این راستا ادارات، سازمان ها ونهادهای مختلف در کردستان هم از روز شنبه ۲۱ خرداد ساعت کاریشان از ۷ صبح تا ۱۳ و ۳۰ دقیقه خواهد بود.

علاوه بر موارد مذکور از شهرک ها و نواحی صنعتی هم درخواست شده تعطیلات روز جمعه خود را به روز دیگری منتقل کنند که در این رابطه شرکت توزیع نیروی برق کردستان لیست روزهایی که برق شهرک ها و نواحی صنعتی موجود دراستان قطع خواهد شد را اعلام کرده است.

روزهای خاموشی شهرک ها ونواحی صنعتی استان

مدیر روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی کردستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه برنامه خاموشی شهرک ها و نواحی صنعتی استان از روزشنبه ۲۱ خرداد آغاز می شود، اظهار داشت: برمبنای اعلام شرکت توزیع نیروی برق استان روز خاموشی برق در شهرک های صنعتی بانه، بیجار، دیواندره و سقز، کامیاران و مریوان «دوشنبه» است.

کیوان جلالی اضافه کرد: شهرک صنعتی سنندج یک، شهرک صنعتی قروه و منطقه ویژه اقتصادی بانه در روز سه‌شنبه برق نخواهند داشت لذا بجای این روز در جمعه می توانند فعالیت داشته باشند.

وی افزود: روز خاموشی شهرک صنعتی دهگلان هم «شنبه»، شهرک صنعتی سنندج سه، «یکشنبه»، شهرک های صنعتی قروه ۲ (شهرک صنعتی سنگ) و صاحب سقز و ناحیه صنعتی موچش هم روز «چهارشنبه» و نواحی صنعتی یاسوکند بیجار و یوسف آباد دهگلان هم روزهای «پنجشنبه» است.

مدیر روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی کردستان یادآور شد: انتظار می رود شرکت توزیع نیروی برق استان بر اساس همین لیست اعلام شده عمل کند تا واحدهای تولیدی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی استان بتوانند به خوبی برنامه ریزی کنند و آسیبی به بخش تولید وارد نشود.

 شرکت شهرک های صنعتی کردستان با دارا بودن یک مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۱۳۸۲ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۷۱۱ واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است.

در حال حاضر ۷۱۲ هزار مشترک در بخش‌های مختلف اداری، خانگی و صنعتی از خدمات شرکت برق کردستان بهره‌مند هستند.