کریم قرایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: توسعه گردشگری آبی با همکاری اداره کل میراث فرهنگی و شرکت آب منطقه ای اردبیل از سیاستها و برنامههای جدی بخش در استان اردبیل است و در این راستا اقدامات خوبی در دست اجراست.
مدیر سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شرکت آب منطقه ای اردبیل در ادامه خواستار کمک فرمانداریها، سازمان میراث فرهنگی و عوامل شهرستانی در خصوص شناسایی و معرفی سرمایهگذاران با اهلیت بومی برای سرمایه گذاری در تأسیسات آبی و حریم رودخانههای استان شد.
وی یکی از اهداف و برنامههای اصلی بخش آب استان اردبیل را واگذاری بخش قابل توجهی از ظرفیتهای آبی استان عنوان کرد و افزود: در همین راستا اقدامات مهمی انجام یافته که بزودی شاهد آنها خواهیم بود.
قرایی افزود: با ابلاغ شیوهنامه اجرایی فعالیتهای گردشگری و تفریحی در منابع و تاسیسات آبی که در جهت اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و پس از توافق ۲ وزارتخانه نیرو و میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی صورت گرفته، فعالیتهای گستردهای از سوی شرکت آب منطقهای اردبیل برای ترغیب و تشویق سرمایهگذاران حوزه گردشگری آبی آغاز شده است.
وی با اشاره به ظرفیت بالای استان در بحث منابع و تاسیسات آبی اظهار کرد: با وجود ذخایر ارزشمند منابع آب در استان و ظرفیتهای کم نظیر آبهای گرم معدنی در سطح استان، باید برنامه ریزی مدونی جهت توسعه گردشگری آبی در استان بعمل آید و شرکت آب منطقه ای اردبیل از هرگونه سرمایه گذاری در این بخش استقبال می کند.
مدیر سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شرکت آب منطقه ای اردبیل بیان کرد: یکی از راههای توسعه گردشگری در استان توجه به ظرفیت بالای منابع آب در استان است و راه برای سرمایه گذاری در این بخش هموار شده است.
در استان اردبیل ۱۰ سد بزرگ و ۴۲ سد کوچک احداث شده است که در بیشتر آنها زمینه سرمایهگذاری گردشگری آبی وجود دارد.