به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان، دکتر رضا کیخا اظهارداشت: در جریان بازدید و بازرسی از یکی از واحدهای تولیدی تحت پوشش، حدود ۶ تن مواد اولیه خوراکی به علت عدم رعایت ماده ۱۱ قانونی مواد خوراکی و آشامیدنی کشف و توقیف شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: ماده ۱۱ قانون مواد خوراکی و آشامیدنی بر رعایت حداقل ضوابط بر چسبگذاری از قبیل نام و نام تجاری محصول، تاریخ تولید و انقضا و سری ساخت، آدرس شرکت تولیدکننده و شماره پروانه ساخت، توسط واحدهای تولیدکننده تاکید دارد و از الزاماتی است که باید تولیدکنندگان رعایت و توسط مصرفکنندگان کنترل شود.