علیرضا عباسی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی وظیفه خود می دانند که در اجرای سیاست ارز ۴۲۰۰ از دولت حمایت کنند بنابراین همراهی لازم را در این زمینه با دولت را داریم و دولت باید بهره وری خود را در تولید افزایش دهد.
وی ادامه داد: اصلاح سیاست های ارز ۴۲۰۰ تومانی با هدف منتفع شدن تولید کننده و مصرف کننده بود و این اصلاح نیازمند کار کارشناسی و اطلاع رسانی است.
عباسی بیان داشت: پس از گذشت ۲ سال از این موضوع بیشتر کارشناسان اقتصادی به این نتیجه رسیدند که تولید کننده از نحوه توزیع این ارز ناراضی است و مصرف کننده هم از قیمت تمام شده راضی نیست.
وی ادامه داد: در حوزه کشاورزی اکثر مجموعه های تولیدی از نحوه توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی ناراضی بودند و تقریبا هیچ بهره ای برای آنها حاصل نمی شد، ۱۲.۶ میلیارد دلار سال گذشته برای نهاده های دامی، روغن، دارو و گندم اختصاص داده شد.
عباسی گفت: باید بر بازار نظارت دقیق باشد تا اینکه قیمت اجناس دیگر بی دلیل افزایش پیدا نکند همچنین لازم است سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده ورود پیدا کند و کالاهایی که مشمول ارز بوده و ارز آن حذف شده قیمت را به گونه ای تعریف کنند که به تولید کننده و مصرف کننده اجحاف نشود.
وی یادآورشد: اصلاح نحوه پرداخت در ارز ۴۲۰۰ داشتیم نه حذف، بنابراین از دولت انتظارداریم و مکلف می دانیم که سیاست های حمایتی را انجام دهد.
نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس درمجلس شورای اسلامی اضافه کرد: باید اصلاح سیاست های ارز ۴۲۰۰ به گونه ای اجرا شود که اقشار پایین دست جامعه دچار مشکل نشوند و پرداختها به درستی انجام پذیرد.
وی تاکید کرد: براین اساس دهک بندی درست باید در پرداخت یارانه ها صورت گیرد و افرادی که نیاز واقعی دارند بتوانند از یارانه استفاده کنند.
عباسی ادامه داد: براساس گزارش ها بسیاری از افراد نیازمند از لیست دریافت یارانه حذف شده اند بنابراین دولت باید روی قیمت کالاها نظارت داشته باشد و با حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده قیمت را تعیین کند.