علیرضا توری روز شنبه در همایس «فرصتهای سرمایهگذاری و پیشرفت هشترود» که با حضور استاندار آذربایجانشرقی برگزار شد، افزود: با برگزاری این همایش و بالفعل کردن ظرفیتهای خفته آن علاوه بر ایجاد اشتغال برای هزاران نفر، میتوانیم زمینه را برای سکونت و اشتغال جمع قابل توجهی از حاشیهنشینان شهرهای بزرگی چون تهران و تبریز را در هشترود فراهم کنیم.
وی با تاکید بر اینکه در سایه توجه به طرفیتهای هشترود سرفصل جدیید از پیشرفت این شهرستان گشوده میشود، اضافه کرد: ۲۸۷ طرح سرمایهگذاری برای معرفی در این همایش شناسایی شده که ثمربخشی آنها به عنایت ویژه نماینده عالی دولت در آذربایجان شرقی نیاز دارد.
وی هشت درخواست از استاندار آذربایجانشرقی برای ثمربخشی این همایش بیان کرد و افزود: این درخواستها شامل تخصیص آب به تمام طرح های سرمایهگذاری معرفی شده در این همایش، تغییر کاربری زمینهای اجرای طرحها، افزایش هشت سال به سنوات معافیتهای مالیاتی، واگذاری زمین به قیمت یک سال گذشته به سرمایهگذران حاضر در همایش، عملیاتی شدن پست برق با تخصیص اعتبار ملی مناسب، صدور مجوز لازم برای طرحها در کمتر از یک ماه، صدو مجوز برای چندین طرح در خارج از شهرک های صنعتی و اختصاص تسهیلات ویژه به این طرحهاست.
به گزارش ایرنا محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیسجمهور نیز از طریق تماس تلفنی در ابتدای این همایش سخنرانی کرد.
در این آیین ۲۸۷ طرح شامل ۹۵ طرح در زمینه کشاورزی، ۶۰ طرح حوزه گردشگری، ۶۵ طرح در بخش صنعت و معدن، ۲۰ طرح در زمینه عمرانی شهری، ۳۲ طرح در حوزه عمران روستایی و ۱۵ طرح دانشبنیان به سرمایهگذاران معرفی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۹
مراغه- ایرنا- فرماندار هشترود کفت: این شهرستان با برخورداری از استعدادهای طبیعی، اراضی زراعی، رودخانههای دایمی پرآب، دسترسی به شبکه ریلی و جادهای، معادن غنی و جاذبههای طبیعی ظرفیت قابل توجهی برای سرمایهگذاری دارد اما نامش با محرومیت قرین است.