به گزارش خبرنگار حج و زیارت ایرنا، بر همین اساس مسلمانان بنگلادش در شانزدهم و زائران نیجریه در نوزدهم خرداد ماه کاروان های خود را برای انجام مناسک حج تمتع راهی سرزمین وحی کردند.
به گفته مسئولان سازمان حج و زیارت، عربستان با در نظر گرفتن ۳۹ هزار و ۶۳۰ نفر سهمیه برای کشورمان، نخستین کاروان زائران خود را در روز دوشنبه راهی عربستان کرد.
براساس آمار و اطلاعات منتشره پیش تر نیز رسانه های کشور عربستان خبر دادند که کشور اندونزی با اعزام ۱۰۰ هزار و ۵۱ نفر زائر، بیشترین آمار حضور زائران در مناسک حج تمتع ۱۴۰۱ را به خود اختصاص داده است.
بر همین اساس بعد از اندونزی کشور پاکستان با سهمیه در نظر گرفته شده از سوی عربستان برای این کشور با اعزام ۸۱ هزار و ۱۳۲ نفر در جایگاه دومین کشور اعزام کننده زائر به سر زمین وحی قرار دارد.
بر اساس آخرین سرشماری دولت هند مبنی بر اعلام حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر جمعیت، وزارت حج عربستان ۷۹ هزار و ۲۳۷ زائر را برای انجام مناسک حج ۱۴۰۱ این کشور پذیرفته است.
این مجله سعودی همچنین سهمیه در نظر گرفته شده از سوی وزارت حج عربستان برای کشور بنگلادش در حج امسال را ۵۷ هزار و ۵۸۵، آمریکا ۹ هزار و ۵۰۴، روسیه ۱۱ هزار و ۳۱۸ نفر، چین ۹ هزار و ۱۹۰ زائر و تایلند را ۵ هزار و ۸۸۵ نفر عنوان کرده است.
این نشریه سعودی در ادامه سهیمه کشور را شامل اوکراین با ۹۱ و آنگولا ۲۳ زائر را به عنوان زائران اعزامی حج ۱۴۰۱ که راهی عربستان خواهند شد عنوان کرده است.
به گفته مسئولان سازمان حج و زیارت کشورمان نیز امسال ۳۹ هزار و ۶۳۰ زائر هموطن از ۱۹ ایستگاه پروازی برای انجام مناسک حج راهی سرزمین وحی خواهند شد.