به گزارش خبرنگار ایرنا؛ معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر روز شنبه در این آئین اظهار داشت: امروز شاهد بالندگی و رشد و توسعه هنرمندان این شهرستان در عرصههای مختلف هستیم.
"سلمان اسماعیلی" با بیان اینکه ملایر از دیرباز و در قرون مختلف مهد هنرمندان در رشتههای مختلف صنایع دستی است؛ بازاریابی و مارکتینگ را یکی از نیازهای جدی هنر صنایع دستی این شهرستان عنوان کرد.
وی تاکید کرد: باید با بهرهگیری از وضعیت موجود همچون فضای مجازی، ظرفیتهای این شهرستان و سایر بسترهای تبلیغاتی، برای بازاریابی و رشد و توسعه این هنر صنعت در ملایر کمک کنیم.
فرماندار ویژه ملایر گفت: بدون شک هنر صنایع دستی میتواند در آیندهای نه چندان دور یکی از ظرفیتها و مزیتهای رقابتی جدی ما در حوزههای مختلف اقتصادی، اشتغالزایی و ارزآوری باشد.
اسماعیلی ضمن تقدیر از حضور پررنگ هنرمندان صنایع دستی ملایر در این نمایشگاه، بیان کرد: با توجه به جایگاه مهم صنایع دستی، به اندازه توان، نقش خود را در این محور مهم و عرصه جدی تولید کشور ایفا خواهیم کرد.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر نیز اظهار داشت: این نمایشگاه با ۴۰ غرفه همچون رشتههای فرشبافی، مبلمان منبت، پیکرتراشی، مرواربافی، میناکاری، نقاشی روی سفال، ساخت مصنوعات چرمی، قلمزنی روی مس، گلیم بافی و رودوزی سنتی برپا شده است.
"ابراهیم جلیلی" ادامه داد: این نمایشگاه به کمک شهرداری ملایر در سرای فرهنگ و هنر شهرداری دایر شده و تا ۲۷ خرداد آماده بازدید علاقهمندان است.
وی با اشاره به فعالیت ۲۰ رشته صنایع دستی در ۶ شهر و حدود ۳۰ روستای این شهرستان، بیان کرد: هنر منبتکاری و مبلمان منبت با بیش از ۹ هزار استادکار و منبتکار و بیش از ۲۵ هزار نفر، بیشترین حجم اشتغال در صنایع دستی را به خود اختصاص داده است.
به گزارش ایرنا؛ بیستم خرداد مصادف با روز جهانی صنایع دستی است.