به گزارش ایرنا ، سعید طالبی پور روز یکشنبه در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: از این تعداد ۲ فروشگاه در حوزه فروش دستبافتهای داری از جمله گلیم و جاجیم و یک فروشگاه دیگر در حوزه فروش محصولات چرمدوزی ایجاد شده است.
وی بیان کرد: راهاندازی فروشگاههای فروش و ایجاد بازارچههای دائمی صنایعدستی از برنامههای مهم این ادارهکل با هدف رونق تولید و حمایت از هنرمندان صنایعدستی است.
طالبی پور عنوان کرد: ایجاد کارگاههای بزرگ تولیدی صنایعدستی در نقاط مختلف استان، دعوت از هنرمندان صنایعدستی برای شرکت در جشنوارهها، برگزاری بازارچههای موقت صنایعدستی در شهرستانها و برگزاری کلاسهای آموزش صنایعدستی از دیگر برنامههای مهم این ادارهکل در سال ۱۴۰۱ است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: دولت با تمام توان از هرگونه اشتغالزایی در حوزه صنایعدستی در روستاهای کمتر توسعهیافته این استان حمایت ویژه انجام میدهد.
۶ هزار نفر از هنرمندان صنایع دستی از سال ۱۳۹۴ تاکنون در کهگیلویه و بویراحمد کارت شناسایی دریافت کرده اند و تعداد ۱۱۵ کارگاه صنایع دستی فعال در این استان فعالیت دارند.
بیشترین حجم دست بافتههای کهگیلویه و بویراحمد در ۲ شهرستان دنا و گچساران تولید میشود.
جاجیم بافی، سفره بافی، نمدمالی، نی چیت بافی، مشته بافی، رندبافی، گچمه بافی، ریسندگی، سوزن دوزی، سبد بافی، رودوزیهای سنتی و سیاه چادر بافی از مهمترین دست بافتههای سرپنجه هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد است.
کهگیلویه و بویراحمد به دلیل فعالیت ۳۵ هزار هنرمند صنایع دستی و تولید سالانه ۲۱۸ هزار متر مربع انواع صنایع دستباف، یکی از مناطق فعال در حوزه صنایع دستی است.