مرتضی شکری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر این اساس امسال حدود یکهزار و ۷۰۰ پایگاه اوقات فراغت برای اجرای حضوری برنامههای تابستانه در استان پیش بینی شده است.
وی اظهار داشت: در این راستا مراکز مختلف مانند مدارس، کانونهای فرهنگی وتربیتی، دارالقرآنها، پژوهشسراهای دانشآموزی، سالنهای ورزشی، تشکلهای دانشآموزی و حتی از ظرفیت کانونهای مساجد و کانونهای پرورشی کودکان و نوجوانان به عنوان شرکای آموزش و پرورش برای غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان استفاده میشود.
رییس اداره فرهنگی و هنری آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: با دایر شدن دبیرخانه اوقات فراغت تابستان در اداره فرهنگی و هنری معاونت پرورشی با یک همافزایی و انسجام این برنامهها عملیاتی میشود.
وی یادآور شد: بر این اساس از هفته آخر خرداد برای دانشآموزان دوره ابتدایی و از هفته اول تیر برای دانشآموزان دوره متوسطه به مدت هشت هفته تا هفته اول شهریور پایگاههای اوقات فراغت فعال خواهد بود.
شکری خاطرنشان کرد: تلاش میشود تا پس از ۲سال برگزاری مجازی فعالیتهای تابستانه، امسال بصورت حضوری و با جدیت فعالیتهای اوقات فراغت در استان دنبال شود.
وی ادامه داد: یکی از اهداف مهم در پیشبینی و اجرای برنامههای اوقات فراغت، کاستن دغدغههای خانوادهها و هدایت فرزندانشان در در محیطهای ایمن برای فراگیری مسائل تربیتی و مهارتی است.
رییس اداره فرهنگی و هنری آموزش و پرورش استان اصفهان تاکید کرد: در هرگونه برنامهریزی برای دانشآموزان توجه به این مهم ضروری است که آنها سرمایههای گرانبهای جامعه هستند که اگر مورد بیتوجهی قرار گیرند مشکلات عدیدهای برای جامعه پدید خواهند آورد.
وی به خانوادهها توصیه کرد که با تکیه بر این تعریف که اوقات فراغت زمانی است که دانش آموزان از ارائه تکالیف اجباری برای مدرسه و پیروی از برنامه روزمره سال تحصیلی فراغت مییابند باید براساس میل و رغبت خود به کلاسها و یا فعالیتهایی که به آن تمایل دارند روی بیاورند.
بیش از ۹۰۵ هزار دانش آموز در سال تحصیلی جاری در بالغ بر پنج هزار واحد آموزشی در استان اصفهان به تحصیل پرداختند.