به گزارش ایرنا، سیف الله سعدالدین روز یکشنبه به رسانه ها گفت: فرمولاسیون مناسب برای تولید بتن ژئوپلیمری در رساله دکتری به راهنمایی ابراهیم نجفی کانی دانشیار دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه سمنان به دست آمد و در نهایت تجهیزات پرینت سه بعدی توسط میثم شکوری دانشیار پردیس علوم و فناوری های نوین در مرکز توسعه خوشه های صنعتی آماده بهره برداری شده است.
وی با بیان اینکه این موضوع باعث تنوع گسترده در معماری ساختمان، ساخت سازه های پیچیده، کاهش نیاز به نیروی کار متخصص، کاهش هزینه و افزایش سرعت ساخت ساختمان ها می شود افزود : در این پروژه فرایند ساخت یک دیواره بتنی با استفاده از بتن ژئوپلیمری توسط دستگاه پرینتر سه بعدی بتن در مقیاس آزمایشگاهی انجام شد.
به گفته سعدالدین، ساخت سازه ها با استفاده از پرینت سه بعدی قطعات بتنی یکی از موضوعات نوظهور است که در سال های اخیر مورد توجه محققین حوزه ساختمان قرار گرفته است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه سمنان ادامه داد : مرکز توسعه خوشه های صنعتی از شهریور ماه سال ۱۴۰۰ با انعقاد تفاهم نامه میان دانشگاه سمنان و شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان فعالیت خود را آغاز کرده است.