غلامرضا دهقانی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این آمار با انجام هزار و ۲۰ پرواز از طریق شرکت های هواپیمایی «قشم ایر»، «ایران ایر»، «آتا»، «زاگرس»، «سپهران»، «تابان»، «آسمان»، «پارس ایر»، «وارش» و «ساها» در مسیرهای جزیره قشم از تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، گرگان و دبی و بالعکس که ۹۳۸ پرواز آن داخلی و ۸۲ پرواز آن خارجی بوده ثبت و گزارش شده است.
وی ادامه داد: در مدت یادشده ۱۰۹ هزار و ۱۴۷ مسافر و گردشگر از طریق فرودگاه در جزیره زیبای قشم رفت و آمد داشتند که از این تعداد ۱۰۲ هزار و ۷۵۴ نفر مسافر با استفاده از پروازهای داخلی و ۶ هزار و ۸۰۲ نفر گردشگر با استفاده از پروازهای خارجی وارد نگین خلیج فارس شده اند.
فرودگاه بین المللی قشم مجهز به باند چهار هزار و ۲۰۰ متری، در حال احداث ساختمان برج مراقبت پرواز جدید، ترمینال های مسافری، ساختمان آتش نشانی و ایمنی، احداث حدود ۲ هزار متر مربع ساختمان اداری، ایجاد تاسیسات سوخت رسانی به هواپیماهای داخلی و خارجی و جایگاه بنزین گیری خودرو از جمله فرودگاه های مجهز کشور به شمار می رود که در سال ۱۳۷۳ مورد بهره برداری قرار گرفته است و همه روزه پروازهای داخلی و خارجی در آن انجام می شود و برقرار است.
فرودگاه بین المللی قشم یکی از فرودگاههای بزرگ و مطرح کشور است که طول باند آن مناسب برای فرود هواپیماهای پهن پیکر است و توان سرویس دهی به تمامی هواپیماهای عبوری و پهن پیکر (به جزء ایرباس ۳۸۰) را در این منطقه دارد.
قرار گرفتن فرودگاه بین المللی قشم در این منطقه از خلیج فارس، فرصت مناسبی برای ارایه خدمات مناسب به هواپیماهای کوچک و بزرگ در مسیرهای داخلی و خارجی است.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.