پیمان مسعود زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ارتباط صنعت با شرکت های دانش بنیان و نورآور از اهداف برپایی نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی است اظهار داشت: هم اکنون شرکت های دانش بنیان و نوآر فعال در صنعت دریایی کشور در قالب هفت مجتمع و شرکت در نمایشگاه شرکت کرده اند.
وی اضافه کرد: این شرکت ها در هفت غرفه اختصاصی توانمندی های خود را معرفی می کنند و علاوه بر آن امکانی فراهم شده که صنایع حاضر در نمایشگاه آن دسته از شرکت های دانش بنیانی که با آنان همکاری داشته اند نیز بتوانند در غرفه این صنایع توانمندی های خود را ارایه کنند.
مسعود زاده با بیان اینکه دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی از ساعت ۱۸ امروز دوشنبه گشایش می یابد افزود: توسعه اقتصاد دریا محور، توسعه تجارت صنعت دریایی در زمینههای کشتیرانی، طراحی، کشتی سازی، بنادر، دریانوردی، شیلات، محیط زیست، گردشگری و فراساحل از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
وی اضافه کرد: همچنین در حاشیه این نمایشگاه گشت های اختصاصی و عمومی دریایی نیز با حضور بازدید کنندگان به ویژه دیدار از ناو جماران و سایر دستاوردهای نیروی دریایی کشور نیز برنامه ریزی شده است.
دبیر دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی گفت: طبق اعلام برخی کشورها اروپایی و همسایه قرار شده گروه هایی از آنها برای بازدید از این نمایشگاه به جزیره کیش سفر کنند و شرکت کنندگان در این برنامه ها اقدام به معرفی و دستاوردهای جمهوری اسلامی خواهند کرد.
دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی با حضور مسوولان ارگان های دریایی، کارشناسان و متخصصان صنعت دریایی کشور روزهای ۲۳ تا ۲۶ خرداد سال جاری در مرکز نمایشگاههای بین المللی جزیره کیش برگزارمی شود.
دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی کیش با حمایت، سازمان بنادر ودریانوردی، سازمان منطقه آزاد کیش، شورای عالی دریایی کشور و انجمن مهندسی دریایی ایران و با حضور فعالان داخلی و بینالمللی صنعت دریایی در فضایی به وسعت ۱۸ هزارمترمربع برگزار خواهد شد.
جمهوری اسلامی ایران با بیش از ۵۸۰۰ کیلومتر مرزهای آبی در شمال وجنوب یکی از کشورهای دریایی جهان محسوب می شود و افزایش سرمایه گذاری ها در صنعت دریایی کشور در توسعه و رشد اقتصاد دریا محور کشور نقش مهمی ایفا می کند.