بجنورد- ایرنا- نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد گفت: باید از ظرفیت مساجد در اجرای طرح تحول محلات کم برخوردار بهره برد زیراکه این مکان ها محل تجمع اقشار مختلف جامعه است.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام رضا نوری روز دوشنبه در جلسه طرح تحول اجتماع محور محلات کم برخوردار(طرح ۲۰۲۰) استان اظهار داشت: هر چند در اجرای مرحله اول این طرح اطلاعات محله های کم برخوردار جمع آوری و شناسایی شده اما برای شتاب بخشیدن به آن باید دستگاه ها به صورت جهادی و عملیاتی ورود کنند تا کندی اجرای آن باعث کم اعتمادی مردم نشود.
وی افزود: ورود دستگاه ها نیز در این طرح باید به صورت کاملا هدفمند و با هم افزایی یکدیگر انجام شود.
وی به استفاده از ظرفیت مردم توانمند ساکن در محلات کم برخوردار در زمینه های تخصصی اشاره و تصریح کرد: در مسائل بهداشتی، اشتغال و کارهای اجتماعی و فرهنگی باید از افراد متخصص در محلات کم برخوردار بهره مند شد.
 هم افزایی دستگاه های اجرایی استان در اجرای طرح محلات کم برخوردار
استاندار خراسان شمالی نیز در این نشست نسبت به هم افزایی دستگاه های پشتیبان در اجرای طرح محلات کم برخوردار تاکید کرد.
 محمد رضا حسین نژاد با اشاره به مهاجرت روستاییان به شهرها و تغییر آمار جمعیتی به ۷۰ درصد شهرنشین و ۳۰ درصد روستا نشین افزود: تغییر این فرآیند باعث شکل گیری محلات کم برخوردار شده است که اصلاح این مناطق باید در جهت توانمند سازی خانواده های ساکن در آن باشد.
وی با تاکید به ساماندهی وظایف دستگاه های اجرایی در اجرای طرح محلات کم برخوردار استان گفت : همسویی دستگاه های اجرایی با استفاده از امکانات موجود اولویت مهم اجرای این طرح است و جذب اعتبارات نیز باید به درستی انجام شود.
وی همچنین به مشارکت مردم در اجرای این طرح تاکید کرد و خواستار توجه ویژه به توسعه مشاغل خانگی در جهت توانمند سازی زنان سرپرست خانوار ساکن در این مناطق شد.
استاندار خراسان شمالی در ادامه توجه به سند توسعه هر شهرستان را دیگر عامل شکوفایی و رشد مناطق کم برخوردار دانست.

تنها در بجنورد مرکز استان۸۶۳ هزار نفر حدود ۷۵ هزار نفر از جمعیت ۲۲۰ هزار نفری این شهر در سکونتگاه های غیررسمی زندگی می کنند.

۴۴ درصد از جمعیت خراسان شمالی در روستاها سکونت دارند.