همدان- ایرنا- مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر از اخذ مجوز احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی در این شهرستان خبر داد و گفت: با پیگیری مستمر نمایندگان و مدیران اجرایی، مجوز احداث این بیمارستان اخذ و اقدامات لازم در خصوص جانمایی پروژه آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «کریم میرزایی» روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت:  زیرساخت‌های لازم برای احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی ملایر به عنوان یک بیمارستان کامل، مهیا است و در صورت تایید مکان مورد نظر، به سرعت عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی با قدردانی از تلاش‌های فرماندار ملایر در جانمایی بیمارستان، افزود: احداث این بیمارستان در طرح چشم‌انداز توسعه بهداشت و درمان کشور مصوب شده بود و با توجه به فرسوده بودن بیمارستان امام حسین(ع) و اینکه ملایر ترومای جنوب استان همدان است، احداث این بیمارستان یکی از نیازهای ضروری این شهرستان بود که در دولت سیزدهم محقق شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با اشاره به تدوین برنامه عملیاتی پنج ساله و یکساله برای حوزه بهداشت و درمان این شهرستان، احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی را یکی از برنامه‌های عملیاتی عنوان و بیان کرد: احداث این بیمارستان انقلاب و شکوفایی عظیمی در حوزه بهداشت و درمان این شهرستان ایجاد می‌کند.

میرزایی ادامه داد: بیمارستان ۹۶ تختخوابی ملایر(گوراب) توسط خیر ملایری نیز در دست اجرا است که حدود ۸۵ درصد از فضای فیزیکی این بیمارستان تکمیل شده و نیاز به زیرساخت‌ها و تجهیزات و سایر موارد دارد که در دست پیگیری است.

پیشرفت ۸۵ درصدی بیمارستان ۹۶ تختخوابی ملایر

به گفته وی در قالب برنامه عملیاتی تدوین شده، پیگیری‌های لازم برای اخذ تجهیزات پزشکی در ۲ بیمارستان امام حسین(ع) و مهر انجام شد و در این راستا یک دستگاه سی‌تی‌اسکن، پنج دستگاه دیالیز برای بیمارستان امام حسین(ع) و ۲ دستگاه دیالیز، اکو و رادیولوژی دیجیتال برای بیمارستان مهر خریداری و نصب شد.

وی یادآور شد: در همین راستا اعتباری بالغ بر پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای خرید تجهیزات مراکز بهداشتی این شهرستان جذب و در این مراکز استقرار یافت و در حال پیگیری جذب پنج میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی ساختمانی مراکز بهداشتی هستیم تا در ارایه خدمات بهداشتی به سطح شاخص‌های مورد نظر برسیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر از راه‌اندازی مرکز غربالگری سرطان در بیمارستان مهر خبر داد و گفت: در این مرکز دستگاه ماموگرافی پیشرفته، دستگاه آندوسکوپی و کلونوسکوپی با پزشکان متخصص مستقر است.

راه‌اندازی مرکز غربالگری سرطان در ملایر

میرزایی با اشاره به تجهیز یک بخش این بیمارستان به اتاق LDR و انجام زایمان بی‌درد و زایمان در آب، اظهار داشت: گسترش بخش اورژانس بیمارستان مهر یک اقدام مهم بود که با پیشرفت ۹۰ درصد فضای فیزیکی در دست اجرا است.

وی بیان کرد: گسترش اورژانس بیمارستان مهر طبق نیت خیر ملایری مرحومه دکتر عاملی در سه طبقه در حال اجرا است که پیگیر خرید و نصب تجهیزات آن هستیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر همچنین از افتتاح داروخانه شبانه‌روزی بیمارستان مهر خبر داد و افزود: بخش ناباروری و نازایی این بیمارستان نیز با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است که بلافاصله پس از خرید و نصب تجهیزات، افتتاح می‌شود.

به دنبال ایجاد دانشگاه علوم پزشکی برای ملایر هستیم

میرزایی جذب نیروهای متخصص همچون پزشک عمومی و متخصص، پرستار، ماما، رادیولوژی، آزمایشگاه و نیروهای پشتیبانی از طریق دانشگاه علوم پزشکی همدان را از دیگر اقدامات برشمرد و گفت: در حال حاضر با جذب این نیروها، مشکل کمبود نیروی انسانی نداریم.

وی یکی از الزامات این حوزه را جذب پزشکان فوق تخصص به ویژه جراحی قلب دانست و تاکید کرد: اخذ مجوز فوق تخصص، مستلزم داشتن دانشگاه علوم پزشکی است که با کمک نمایندگان ملایر در مجلس، در حال رایزنی برای تحقق این امر و دانشگاهی شدن این شهر هستیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر درباره مرکز آنژیوگرافی ملایر نیز بیان کرد: ساخت این مرکز در دست اقدام است و در صورت اختصاص تجهیزات مورد نیاز از وزارتخانه، افتتاح این مرکز در آینده جزء برنامه‌های عملیاتی است.

میرزایی در ادامه بازسازی بیمارستان امام حسین(ع) را از دیگر اولویت‌ها برشمرد و ادامه داد: با افتتاح اورژانس این بیمارستان که در حد و اندازه یک بیمارستان کوچک است، سطح رضایت‌مندی مردم در ارایه خدمات افزایش یافته است.

وی اظهار داشت: اعتبار مورد نیاز برای بازسازی بیمارستان امام حسین(ع) جذب شده و در این راستا بازسازی و مرمت اتاق عمل، آشپزخانه و تاسیسات در دستور کار است.

فعالیت ۱۰ مرکز فوریت‌های پزشکی در ملایر

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با بیان اینکه مجمع خیران سلامت در بازسازی این بیمارستان و خرید تجهیزات پزشکی همیشه همراه و یار ما هستند، افزود: ساخت همراه‌سرا در بیمارستان امام حسین(ع) با کمک خیران کلنگ‌زنی شده و در دست ساخت است.

میرزایی همچنین به فعالیت ۱۰ مرکز فوریت‌های پزشکی در این شهرستان و انجام ۱۵ هزار و ۹۴۰ ماموریت طی یک سال گذشته اشاره و بیان کرد: به‌تازگی مجوز ۲ مرکز فوریت‌های شهری و روستایی برای این شهرستان اخذ شده است.

وی افزایش تعداد رشته‌های مرتبط در دانشکده پرستاری ملایر را از دیگر دغدغه‌های حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد و گفت: در این راستا طبق پیگیری‌های انجام شده ۲ رشته فوریت‌های پزشکی و مدارک اطلاعات پزشکی به رشته پرستاری اسن دانشکده اضافه خواهد شد.

واکسینه شدن ۹۷ درصدی جمعیت شهرستان ملایر در مقابل کرونا

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح موفقیت‌آمیز واکسیناسیون و مهار شیوع ویروس کرونا در این شهرستان با همبستگی و مشارکت همه‌جانبه مردم و مسئولان با کادر بهداشت و درمان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر حدود ۹۷ درصد جمعیت این شهرستان در مقابل ویروس کرونا واکسینه شده‌اند.

به گفته او تاکنون ۲۲۲ هزار و ۵۳۹ نفر دُز اول، ۱۹۳ هزار و ۲۸۹ نفر دُز دوم، ۸۶ هزار و ۱۴۷ نفر دُز سوم و ۱۷۷ نفر دُز چهارم و در مجموع حدود ۵۰۲ هزار نفر هر چهار دُز واکسن را ریافت کرده‌اند.

میرزایی با بیان اینکه تزریق دُز چهار برای افراد ۷۰ سال به بالا، افراد دارای بیماری‌های خاص و حجاج آغاز شده، یادآور شد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون، ۵۴ هزار و ۸۷۵ نفر در این شهرستان به ویروس کرونا مبتلا شدند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ملایر از نظر رنگ‌بندی کرونایی در وضعیت آبی است و مردم باید این شرایط را همانند شرایط زرد کرونایی بدانند و نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی حساس باشند.

به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای سه بیمارستان امام حسین(ع)، مهر و تامین اجتماعی دکتر غرضی و کلینیک تخصصی امید است.