حمیده خورزانی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: طی سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ تعداد ۲۶ روستای بخش مرکزی و ۲۷ روستای بخش امیرآباد دارای سند توسعه شدند که گردشگری و توسعه اقتصادی از محورهای اصلی این اسناد، بود.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ سند توسعه ۱۰ روستای شهرستان دامغان جهت بررسی و تدوین به سازمان مدیریت ارسال شد که بررسی آن در دست اقدام است.
خورزانی اضافه کرد: در حال حاضر سند توسعه روستاهای رضی آباد، سبحان، بخش آباد، سرتنگه و علی آباد مطلب خان از بخش امیرآباد و سند توسعه روستاهای بادله کوه، مهماندویه، ورکیان، عبدیا و خیر قادرآباد از بخش مرکزی، جهت بررسی و تایید نهایی به سازمان مدیریت ارسال شده است.
وی اظهار داشت: با تدوین سند توسعه و شناخت دقیق توان روستاها، رویکرد نظام برنامهریزی، تمرکز بر اقتصادمحوری و توسعه روستایی خواهد بود که پس از شناسایی و بهره برداری از ظرفیتهای موجود در روستاها تدوین میشود.
خورزانی تصریح کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی، بهره برداری از ظرفیتهای موجود در روستاها، ارتقای منزلت اجتماعی روستاییان و جایگاه روستاها در اقتصاد ملی، از اهداف اصلی تدوین و تصویب اسناد توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی است.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری دامغان گفت: در تدوین این سند همه مزیتهای اقتصادی روستا شامل کشاورزی، صنعت، معدن، خدمات و گردشگری، مورد بررسی قرار میگیرد.
به گزارش ایرنا، شهرستان دامغان با جمعیت حدود ۱۰۰ هزار نفر در ۱۱۵ کیلومتری شرق مرکز استان سمنان قرار دارد.
این شهرستان دارای ۱۲۱ روستا است که از این تعداد ۷۹ روستا بالای ۲۰ خانوار دارد.