محسن ناصری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: این آموزش ها در ۱۷۳ دوره مختلف از جمله برق(صنعتی، ساختمان و تابلوسازی)، اتومکانیک و تاسیسات، صنعت ساختمان، ایمنی و بهداشت، ایمنی در کارگاه های ساختمانی (HSE ابنیه)، ایمنی و آتش نشانی، صنایع پوشاک، مراقبت و زیبایی، مشاوره و هدایت شغلی، آرایشگری، حسابداری، غواصی، ماساژ، خیاطی و نظایر آن ارایه می شود.
وی ادامه داد: سال گذشته در مجموع ۲۲۹ هزار و ۲۱۶ نفر ساعت آموزش در قالب ۱۷۳ دوره (۵۴ دوره بخش دولتی و ۱۱۹ دوره بخش خصوصی) و ۴۷ حرفه (۲۵ حرفه بخش دولتی و ۲۲ حرفه بخش خصوصی) ارائه شد.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان قشم توضیح داد: ۹۹۹ کارآموز (۴۰۲ کارآموز بخش دولتی و ۵۹۷ کارآموز بخش خصوصی) در این دوره ها ثبت نام کردند که از این تعداد ۶۳۹ نفر ( ۲۲۱ نفر در بخش دولتی و ۴۱۸ نفر در بخش خصوص) در آزمون های این دوره ها شرکت کردند.
ناصری اضافه کرد: هم اکنون و در سه ماه گذشته از سال ۱۴۰۱ نیز در مرکز آموزش دولتی فنی و حرفه ای قشم رشته های مختلفی مانند برق ساختمان، برق صنعتی، اتومکانیک بنزینی، برق خودرو، تعمیر لوازم سرد کننده، لوله کشی، کولر گازی، اسپیلیت و الکترونیک برگزار می شود.
وی گفت: همچنین در سه ماه گذشته از سال ۱۴۰۱ آموزش دوره های آرایشگری، خیاطی، غواصی و رایانه کار در ۱۰ مرکز بخش خصوصی زیر نظر این مرکز فنی و حرفه ای به کارآموزان و علاقمندان این دوره ها ارایه می شود.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان قشم افزود: در سال گذشته ۶۴۸ نفر در آزمون های فنی و حرفه ای مراکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی و خصوصی شرکت کردند که از این تعداد ۴۹۲ نفر در آزمون رایانه بَرخط (آنلاین)، ۱۴۶ نفر در آزمون صنعت ساختمان، هشت نفر در آزمون اصناف شرکت کردند و یک تفاهم نامه با سازمان منطقه آزاد قشم برای گسترش همکاری های دوجانبه آموزشی به امضاء رسید.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.