پرویز سروری روز چهارشنبه در دیدار با رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، طی سخنانی بیان کرد: طبق قانون دولت در حوزه مدیریت شهری وظیفه نظارتی باید داشته و مدیریت یکپارچه شهری با تامین زیرساخت ها توسط شوراها و شهرداری انجام بگیرد.
وی افزود: فعالیت ۱۲۶ هزار نفر در شوراهای اسلامی شهر و روستا که با رای مستقیم مردم روی کار آمده اند تبلور مردم سالاری دینی است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از ویژگیهای مردم سالاری در انقلاب اسلامی جلوه دینی آن است؛ انقلاب اسلامی از همان ابتدای پیروزی خود تلاش کرده تا مردم را در تمام حوزه های امنیتی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و غیره مداخله دهد.
رییس شورای عالی استانهای کشور اظهار داشت: یکی از خلاهای مهم جامعه شورایی در ایران فقدان آموزش در بین اعضای آن است؛ حجم تخلفات این نهاد به نسبت به جمعیت حدود ۴ دهم درصد است که رقم قابل اعتنایی نیست اما نگران کننده است.
سروری با تاکید بر اهمیت آموزش اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا افزود: باید از زمانی که عضوی وارد شورا می شود تا زمانی که فعالیت جدید شورا شروع می شود که حدود ۴ ماه زمان می برد؛ آموزش های لازم را در خصوص مباحث اداری، قانونی، مدیریت انقلابی و اسلامی را بگذراند.
رییس شورای عالی استانهای کشور گفت: این نهاد در خصوص نهادینه کردن بیشتر اصل مردم سالاری دینی و همچنین آموزش مدیریت اسلامی و انقلابی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا نیازمند تعامل و همراهی حوزه های علمیه است.
وی تاکید کرد: نهاد شورا در زمان تنش اجتماعی و معضلات امنیتی بدلیل مورد اعتماد و وثوق بودن بالاترین ظرفیت را دارد و شایسته است تا استفاده حداکثری از ظرفیت ۱۲۶ هزار عضو شوراهای اسلامی شهر و روستا داشته باشد.
سروری ابراز داشت: برای اینکه جامعه شورایی نشاط اجتماعی و اهداف عالیه خود را بازیابی کند باید خلاهای کنونی ناظر به قانون در سطح دولت، مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام از میان برود.