تهران- ایرنا- پایش املاک در طرح اصلاح پهنه خیابان دماوند، پخش پنج هزار و ۵۶۰ تن آسفالت و همچنین تجهیز ۲۱ کتابخانه در محلات از مهمترین اخبار شهر تهران است.

به گزارش عصر چهارشنبه خبرنگار ایرنا، شهردار منطقه ۱۳ با اشاره به ارسال درخواست تغییر پهنه محور دماوند در این منطقه از جمع آوری و پایش ۴۲۷ مورد از  املاک این محور توسط معاونت شهرسازی و معماری این منطقه خبر داد.

محمدهادی علی‌ احمدی، با اشاره به اهمیت محور دماوند در ساختار ارتباطی شرق تهران، گفت: خیابان دماوند به طول ۱۲.۷ کیلومتر از میدان امام حسین(ع) آغاز شده و تا پل های  یاسینی در امتداد شرقی تهران ادامه دارد و در حوزه عملکرد مناطق چهار، هفت، هشت و ۱۳ قرار دارد که بیشترین طول مسیر مربوط به منطقه ۱۳ است.

وی با اشاره به اهمیت موضوع تغییر پهنه دماوند در این دوره از مدیریت شهری و لزوم رونق ساخت و ساز در این محور، گفت: درخواست تغییر پهنه خیابان دماوند به اداره کل شهرسازی ارسال و جلسه هم اندیشی آن با حضور رییس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج برگزار شده است.  

شهردار منطقه ۱۳ با اشاره به بند یک صورتجلسه ۵۵۷ کمیسیون ماده پنج مورخ سیزدهم اردیبهشت سال ۹۵ افزود: در پی عدم استقبال شهروندان از پهنه مصوب طرح تفصیلی ابلاغ شده در خیابان دماوند که به دلیل واقع شدن در پهنه s (کار و فعالیت) موجب رکود و کاهش روند تخریب و نوسازی و مراجعات مکرر مالکین این محور و اعتراض آنها شده بود، پیگیری های لازم از سوی شهرداری منطقه۱۳  برای رسیدگی به یکی از اصلی ترین و مهم ترین درخواست های شهروندان منطقه انجام شد.

وی با بیان اینکه پیگیری های  لازم از سوی منطقه صورت گرفته و ضمن هماهنگی با مناطق درگیر در این طرح، جلسات مربوط به موضوعات و مسائل طرح برگزار شده، افزود: جلسه ای با حضور مناطق چهار، هفت، هشت و ۱۳ برگزار و در این راستا، معاونت شهرسازی و معماری منطقه ۱۳ اقدام به جمع آوری، یکپارچه سازی و پایش املاک موجود در این محور به تعداد ۴۲۷ مورد کرد.

علی احمدی ادامه داد: در حال حاضر،   قابلیت تغییر پهنه از S به M در بعضی نقاط بررسی شده و بازنگری در تغییر پهنه مصوب طرح تفصیلی محور دماوند در دستور کار قرار گرفته است.

پخش ۵۵۶۰ تن آسفالت در ۴۵۶ نقطه از غرب تهران

شهردار منطقه ۹ از افزایش ۸۵ درصدی پخش آسفالت نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: در راستای طرح راه خدمت، حوزه فنی و عمرانی در بازه زمانی سه ماهه ابتدای سال ۱۴۰۱ نسبت به پخش پنج هزار و ۵۶۰ تن آسفالت در ۴۵۶ نقطه در غرب پایتخت اقدام کرده است.

سیدمحمد رحیم مرتضوی افزود: این حجم از آسفالت به صورت دستی بوده و در سه نقطه به حالت مکانیزه اجرا شده است.

وی عنوان کرد: در سال گذشته دو هزار و ۹۸۰ تن آسفالت پخش شده بود که با افزایش ۸۵ درصدی این مقدار به پنج هزار و ۵۶۰ تن در سال ۱۴۰۱ رسیده است.

شهردار منطقه ۹ تصریح کرد: این افزایش با وجود محدودیت های تهیه آسفالت، شرایط اقتصادی حاکم و آلودگی های گسترده هوای تهران محقق شده و با برنامه ریزی های به عمل آمده این روند تا پایان سال جاری تداوم خواهد داشت.

بوستان ولایت بهترین فرصت سرمایه گذاری

در جلسه بررسی فرصت های سرمایه‌گذاری منطقه ۱۹ که با حضور مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی برگزار شد، شهردار منطقه بوستان بزرگ ولایت را بهترین و مهم ترین فرصت سرمایه گذاری منطقه ۱۹ عنوان کرد.

شهردار منطقه ۱۹ با اعلام این خبر افزود: در راستای ضرورت توسعه و استفاده بهینه از فرصت‌ها و ظرفیت‌های سرمایه گذاری، بوستان ولایت به عنوان بهترین فرصت سرمایه گذاری در منطقه است که با وجود داشتن زیر ساخت‌ها، بخش وسیعی از آن بدون اقدام مانده ضمن اینکه غرفه ها واقع در بزرگراه شهید هاشمی، پارکینگ مکانیزه گل آرا، پارکینگ جنوبی بوستان بزرگ ولایت و پاساژ توحید و خانه دوچرخه بوستان ولایت از پروژه های مشارکتی این منطقه و بوستان ایرانیان و کوره های آجرپزی از فرصت های سرمایه گذاری منطقه است.

به گفته مهدی هدایت با تصویب طرح بازآفرینی بوستان ولایت، این بوستان در چهار پهنه بوستان بحران، دهکده ورزش، فناوری و دانش بنیان و پارک اکولوژیک با حضور سازمان های اجرایی مختلف فعال خواهد شد.  

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهر تهران نیز در ادامه ضمن اعلام آمادگی کامل جهت همکاری، به آسیب شناسی پروژه های سرمایه گذاری اشاره و افزود: فقدان سند، بارگذاری و کارشناسی قیمت را از عمده مشکلات موجود برشمرد و از مدیران منطقه خواست با ادبیات و اطلاعات مشترک با سازمان، در سه قالب حقوقی، فنی- اجرایی و ملکی مشکلات را بررسی و دسته بندی کنند و پس از آن اطلاعات را در اختیار سرمایه گذار قرار گیرد تا قراردادهای پیش رو دچار چالش نشود.

مهدی شریفیان از برگزاری همایش بین المللی سرمایه گذاری در ماه آینده در تهران به منظور تحقق بهره گیری از شیوه های نوین تامین منابع مالی و جلب مشارکت سرمایه گذاران خبر داد که در آن بسته های سرمایه گذاری به مخاطبین ارائه و فرصتی برای جذب و شناسایی مشارکت آنان فراهم می شود.

بررسی طرح خیابان کرمان و پروژه های محرک توسعه

طرح ساماندهی خیابان کرمان و پروژه های محرک توسعه در منطقه ۱۴ به اجرا در می آید.

مطالعه این طرح به منظور بازشدن گره های ترافیکی این خیابان طی جلسه ای توسط مدیریت شهری منطقه ۱۴ مورد بررسی قرار گرفت.

توسعه اجتماعی و اقتصادی و محلی، بازآفرینی های شهری و حفظ ابنیه میراثی از موارد مهم مورد بررسی در این طرح است که در خصوص آن تبادل نظر صورت گرفت.

محمد امین سالاری پور شهردار منطقه ۱۴ با تاکید بر اهمیت دسترسی آسان شهروندان به حمل و نقل عمومی و ضرورت پیوند ها و پیوست های اجتماعی گفت: برای ساماندهی این طرح در خیابان کرمان موضوعات مهمی چون دسترسی تونلی، میدانگاه امیرکبیر و ظرفیت های موجود لحاظ می شود.

تجهیز ۲۱ کتابخانه در محلات منطقه ۲

سرپرست معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه دو از تجهیز ۲۱ کتابخانه در محلات خبر داد.

اکرم رجای، با اعلام این خبرگفت: به منظور تقویت زیر ساخت های فرهنگی محلات و ترویج فرهنگ مطالعه، کتابخانه های سرای محلات تجهیز و به روز رسانی می شود.

وی افزود: به منظور رفع کمبود و به روز رسانی منابع مطالعه، ۴۰۰ جلد کتاب های متناسب با تقاضا و مراجعات تهیه و تحویل کتابخانه ها شد.

به گفته رجای همزمان با تهیه کتاب، سایر مشکلات کتابخانه ها بررسی و در اولویت بر نامه های حوزه اجتماعی و فرهنگی قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به اینکه  فعالیت مجدد فضاهای فرهنگی پس از مدت ها وقفه به دلیل شیوع ویروس کرونا از سرگرفته شده است، سرای محلات با ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی پذیرای شهروندان است.

سرپرست معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه دو  در ادامه گفت: نخستین  سینمای تخصصی کودک پایتخت نیز از دیگر ظرفیت های فرهنگی منطقه است که با اجرای برنامه های جدید فعالیت خود را آغاز کرده است.