به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، استادیار پزشکی مولکولی و مسوول فنی آزمایشگاههای تهیه و تولید سلولهای بنیادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این خصوص گفت: دانش سلولهای بنیادی در پیشگیری، تشخیص و درمان بسیاری از بیماریهای صعب العلاج و همچنین فناوریهای نوین پزشکی مانند پزشکی بازساختی و بیمارانی که از درمانهای استاندارد و رایج نتیجه نگرفتهاند، نقش بسیار مهمی دارد که میتواند کمک بسزایی به متخصصان و بیماران داشته باشد.
دکتر حمیدرضا رحیمی افزود: بیماری التهابی روده یا کرون از جمله بیماریهایی است که متخصصان موفق به اخذ مجوز برای درمان آن با استفاده از سلولهای بنیادی از وزارت بهداشت شدهاند.
استادیار پزشکی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: تصمیم و انجام این عمل با همکاری و همفکری دکتر بهشتی فوق تخصص گوارش و کبد و سایر همکاران بالینی بر روی بیمار ۲۴ ساله که حدود ۶ سال درگیر بیماری کرون با شاخص ابتلای بالا بوده و به درمانهای دارویی و بیولوژیک نیز پاسخ نداده است، با موفقیت انجام شد.
دکتر رحیمی با اشاره به حمایتهای مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه در اجرایی شدن این روش درمانی بسیار مهم گفت: امید است با ادامه این گونه حمایتها از روشهای درمانی مبتنی بر سلولهای بنیادی بتوانیم بیماریهای صعب العلاج دیگر را درمان و گامهای درخشان و موثری در این راستا برداریم.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن افزون بر ۹ هزار دانشجو و همچنین حدود ۲۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.