امین اله صولتی با بیان اینکه این فرودگاه آماده پذیرش سرمایهگذار برای سرمایهگذاری در بخشهای مختلف و پروژه های فرودگاهی است افزود: زمینه هایی همچون ایجاد هتل فرودگاهی،CIP, صرافی، تجارت الکترونیک فرودگاهی ، تاسیس ایرلاین و خرید هواپیما و ایرتاکسی در این فرودگاه برای سرمایه گذاری فراهم است.
مدیرکل فرودگاه بین المللی لارستان فارس یادآور شد: همچنین فرودگاه بین المللی لارستان برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران و گردشگران نیز آماده است و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذاری نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه در زمینه ایجاد زیرساخت های فرودگاهی تاکنون اقدام های خوبی در این فرودگاه انجام شده است، گفت: فرودگاه بین المللی آیت الله آیت الهی لار هر مشارکتی که منجر به ارایه خدمات رفاهی و تسهیلات مدرن برای گردشگران و مسافران شود، با قوت و جدیت دنبال می کند.
مدیرکل فرودگاه بین المللی لارستان فارس اظهار داشت: یکی از ویژگیهای برجسته این منطقه موقعیت جغرافیایی و همچنین وجود خیرین و سرمایه گذاران آن و مراودات تجاری و بازرگانی میان تجار این منطقه با کشورهای حوزه خلیج فارس است.
صولتی بیان کرد: همین فرصت ها و ظرفیت ها میتواند شرایط را برای معرفی فرودگاه بین المللی لارستان به عنوان کریدور ارتباطی مناطق جنوبی به نقاط مختلف کشور و همچنین پشتوانه ای برای ایجاد سرمایه گذاری های خارجی به ویژه با کشورهای حوزه خلیج فارس فراهم کند.
فرودگاه بین المللی لارستان پوشش ۸۰ درصد از پروازهای خارجی و۲۰درصد پروازهای داخلی را تامین می کند و سایت رادار RCAG، که پوشش راداری، نظارتی و فرکانسی پروازهای منطقه جنوب کشور تا تنگه هرمز را در برمی گیرد زیر نظر این فرودگاه قرار دارد.
احداث فرودگاه لارستان به سال ۱۳۳۹ و همزمان با وقوع زلزله ۶.۷ ریشتری در این منطقه باز می گردد و هدف مهم این فرودگاه در آن زمان کمک رسانی و امداد رسانی به مردم زلزله زده بود که پس از آن با توجه به کسب و کار اکثر مردم منطقه در کشورهای حوزه خلیج فارس این فرودگاه به سرعت مسیر توسعه را طی کرد.
شهرستان لارستان به مرکزیت لار از شهرستان های جنوبی فارس با جمعیتی بیش از ۲۰۰ هزار نفر در فاصله حدود ۳۸۰ کیلومتری شیراز واقع است.