بجنورد-ایرنا- مدیرعامل هلدینگ تاپیکو خواستار راه اندازی طرح انتقال پساب بجنورد به مجتمع پتروشیمی خراسان و اجرای پروژه پتروشیمی ۲ جی. تی. پی. پی( GTPP) در آن شد. 

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی مجتمع پتروشیمی خراسان، دکتر مسعود اسم خانی چهارشنبه شب در نشست شورای معاونان شستا و مدیران عامل هلدینگ های تابعه گفت: مسوولان استانی ۱۰۰ درصد آماده و پای کار هستند تا اجرای آن انجام شود و شرایط اقتصادی این مجتمع و درآمدهای آن افزایش یابد.

به گزارش ایرنا، طرح توسعه و راه اندازی پتروشیمی ۲ خراسان شمالی یا همان طرح جی. تی. پی. پی( GTPP) که از زمان کلنگ زنی این طرح بزرگ اقتصادی چند سال می گذرد، هنوز هم اجرای آن با اما و اگر همراه است.

کلنگ آغاز عملیات اجرایی طرح پتروشیمی ۲ از سوی رییس جمهور در سفر استانی دولت گذشته به استان خراسان شمالی زده شد اما، ادامه عملیات اجرایی آن به علل مختلف از جمله نحوه تامین آب با توجه به دوره خشکسالی همچنان متوقف مانده است.
مسوولان خراسان شمالی تاکنون، برای اجرایی شدن این طرح بزرگ اقتصادی تلاش های زیادی انجام داده اند.
مدیر عامل شستا نیز در این نشست با اشاره به اهداف این سفر بیان داشت: سفرهایی از این دست و با این ترکیب سبب نزدیک شدن نگاه ها به محیط عملیاتی، انسجام و اتحاد بیشتر می شود تا بتوانیم با قدرت حرکت کنیم.
 
ابراهیم بازیان افزود: مدیران ما باید نگاه فرا بخشی داشته باشند و در تصمیم گیری ها یکپارچه عمل کنند تا به ثمرات و فواید متعالی دست یابیم.
 
وی با اشاره به بازدیدهایش از کارخانجات تولید دارویی مشهد، سیمان بجنورد و پتروشیمی خراسان اظهار داشت: بایستی قدر سرمایه های نظام را دانست و توسعه اقتصادی را رقم زد چون اگر چرخ اقتصاد بچرخد چرخ دین و فرهنگ هم خواهد چرخید و بدین منظور باید نیروهای انسانی مناسب را تربیت کنیم.
 
عضوهیات مدیره شستا با تاکید بر حضور جوانان گام دوم انقلاب خطاب به سرپرست پتروشیمی خراسان گفت: شما که خود جز جوانان انقلابی هستید با توجه به هرم سنی مدیران فعلی دستکم تا یکسال آینده باید ۲۰ جوان را در رده های مختلف تربیت و جانشین پروری را به درستی رقم بزنید.
 
وی اظهار داشت: به درخواست ایشان از مصوبات جلسه فعلی تغییر نام پتروشیمی خراسان به پتروشیمی_خراسان_شمالی باشد.
 سرپرست پتروشیمی خراسان نیز در این نشست اظهار داشت: حدود ۳۵۰ نفر از کارکنان نفتی در این شرکت شاغلند که اکثر رده های مدیریتی را بر عهده دارند و باسابقه بیش از ۳۰ سال در شرف بازنشستگی هستند.

یوسف حسنی افزود: بر این اساس با برنامه ریزی های صورت گرفته سعی خواهیم داشت اصل جانشین پروری را در تمام سطوح پیاده سازی کنیم تا در آینده شرکت دچار بحران نیروی انسانی ماهر و با تجربه نشود و از تجارب نیروهای فعلی نیز در آموزش افراد جدید بهرهمند شویم.

 سرپرست پتروشیمی خراسان همچنین با اشاره به طرح و پروژه های در دست بررسی و اقدام شرکت گفت: به منظور تامین منابع آبی پایدار برای مجتمع طرح انتقال پساب  در دست اقدام میباشد 

حسنی اضافه کرد: اجرای طرح توسعه پتروشیمی خراسان یک الزام واقعی برای ادامه حیات این شرکت است و بنا داریم هرچه سریعتر وارد فاز عملیاتی شویم.

وی افزود: بزرگترین سرمایه گذار پتروشیمی خراسان هلدینگ سرمایه گذاری نفت گاز و پتروشیمی تامین "تاپیکو" از هلدینگ های زیر مجموعه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی "شستا" است.

شرکت پتروفرهنگ، شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان، شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا و سهامداران حقیقی از دیگر سهامداران این مجتمع اقتصادی هستند.

به معنای واقعی سهامداران این مجموعه شرکت های سرمایه گذاری وابسته به اقشار مختلف مردم  از جمله کارگران بیمه تامین اجتماعی، فرهنگیان، بازنشستگان نیروهای مسلح و مردم عادی هستند که حدود ۵۰ میلیون نفر به شکل مستقیم و یا غیرمستقیم در این بنگاه اقتصادی سهم دارند و از عواید آن سود می برند.

طرح مجتمع پتروشیمی خراسان از سال ۱۳۷۱ آغاز و در بیش از چهار سال با صرف هزینه ۵۲۴ میلیون دلار و ۵۲۰ میلیارد ریال ساخته شد و در تیر ماه ۱۳۷۵ با حضور رئیس جمهور وقت مورد بهره برداری قرار گرفت.