به گزارش ایرنا ، دکتر عزیز حبیبی روز پنجشنبه در نخستین جلسه این ستاد گفت: سازمان جهانی یونسکو سال ۲۰۲۲ را بهعنوان سال بینالمللی علوم پایه نامگذاری کرده تا این علوم بیشتر موردتوجه جهانیان قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه علوم پایه زیربنای علوم دیگر است، اظهار کرد: حوزه علوم پایه بهصورت مستقیم با فناوری و ثروت ارتباط ندارد به همین دلیل کمتر موردتوجه قرار میگیرد.
حبیبی ادامه داد: علوم پایه به رشتههای دیگر خدمات علمی ارائه میدهد بنابراین باید بیشتر موردتوجه قرار گیرد به همین دلیل یونسکو سال جاری میلادی را به این نام نامگذاری کرده است.
دکتر داود سیفزاده ، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی هم در این جلسه گفت: بر اساس نامه ارسالی از وزارت علوم، رئیس دانشگاه معین استان بهعنوان رئیس ستاد استانی معرفی شده و از پنج شاخه علوم پایه ریاضی، فیزیک، زمینشناسی، زیستشناسی و شیمی یک نفر به عنوان عضو ستاد استانی معرفی میشود.
وی برگزاری همایشها و کنفرانسهای با موضوع رشتههای علوم پایه، ترجمه و تالیف کتابهای مرتبط، ایجاد خانه علم استان، جذب حمایت مالی، جذب دانشجوی پسادکتری خارجی در رشتههای علوم پایه را از پیشنهادهای دانشگاه محقق اردبیلی برای سال بینالمللی علوم پایه در استان ذکر کرد.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند.