به گزارش ایرنا، احمدرضا متالهی شهردار اردکان در آیین رونمایی از این طرح گفت: اصلی ترین ابزار توسعه اخلاق و فرهنگ زیست محیطی، ایجاد شناخت و تعامل با محیط و فضاهای زندگی شهری می باشد.
وی اضافه کرد: گام اول در مشارکت شهروندی آموزش افراد و ایجاد توانمندی تغییر رفتار و استفاده بهینه از منابع موجود است.
شهردار اردکان تصریح کرد: برای آموزش افراد ابتدا باید اخلاق و فرهنگ زیست محیطی در سنین و گروه های مختلف جامعه تبیین و پس از آن برنامه ریزی منظم و بر مبنای اولویت نیاز ها، ایجاد آگاهی، تغییر در نگرش و ایجاد عملکرد صحیح در جامعه صورت پذیرد.
متالهی با بیان اینکه اردکان در گذشته شهری پاک، بدون زباله، بدون پلاستیک، خلاق در مدیریت پسماند و شهری انسان محور بوده است، معماری ارزشمندی که در بافت تاریخی آن همیشه میزبان گردشگران حضور داشته اند را الگویی برای ارتقاء اخلاق و فرهنگ زیست محیطی با مشارکت شهروندان دانست و این پروژه را گام مهمی در توسعه پایدار شهر معرفی کرد.
وی با بیان اینکه این طرح در قالب ۸ کارگروه اجرایی برنامه ریزی شده و از اول تیرماه فعالیت های خود را با مشارکت شهروندان اجرایی می کند یادآور شد : این کارگروهها شامل طرح پدیده پسماند، توسعه فرهنگی اجتماعی و تفریحی، معماری و شهرسازی انسان محور، سیما و منظر شهری، بازآفرینی شهری، شهرهوشمند و فناورانه، ترافیک و حمل و نقل شهری پاک و سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی می باشد.
متالهی افزود : این طرح با مشارکت همه شهروندان اردکانی و همکاری مدیران ارشد شهرستان و همراهی صنایع می تواند حرکتی متفاوت در توسعه شهری بر پایه محیط زیست سالم و انسان محور گام بر دارد.
طرح آراستگی بصری و محیطی فضاهای شهری با رویکرد ارتقاء اخلاق و فرهنگ زیست محیطی با نشانه هویتی اردکان پلاس و با هدف جلب مشارکت شهروندان با حضور شهردار ، امام جمعه اردکان و برخی دیگر از مسوولان شهرستانی اجرا شد.
شهرستان ۱۳۵ هزار نفری اردکان که مرکز آن در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد، متشکل از شهرهای عقدا، خرانق، احمدآباد و اردکان است.