سید قاسم موسوی روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح طرح کاربینی میدانی طرح ملی دادرس دانش آموزان افزود: آماده سازی جامعه در برابر مخاطرات به منظور کاهش آثار آسیب های ناشی از سوانح و حوادث در چرخه مدیریت بحران اهمیت قابل توجهی دارد.
وی یادآوری کرد: در این میان دانش آموزش، تربیت و آگاه سازی دانش آموزان و خانواده های آنان حائز اهمیت است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: عینی سازی و ارائه اطلاعات از طریق بصری و کسب تجربه در فضای شبیه سازی شده در فراگیری بیشتر و تعمیق داشته های تئوری بسیار مهم به شمار می رود.
موسوی خاطرنشان کرد: بر همین اساس طرح"کاربینی میدانی برنامه ملی دادرس" در قالب چهارمین دوره طرح ماهنشان با مشارکت سازمان جوانان هلال احمر و امداد و نجات اجرا می شود.
وی ادامه داد: افزایش ایمنی و کاهش خطر پذیری مدرسه یکی از اهداف این طرح است و دانش آموزان تحت پوشش دادرس اعضای تیم امداد و ایمنی در مدارس هستند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: شما دانش آموزان می توانید با کمک مدیران و معاونین مدرسه نقاط خطر پذیری مدرسه را که احتمال دارد به دلیل وزش باد شدید و یا هر شرایط دیگر موجب ایجاد خسارت جانی و مالی شود را حذف و امن کنید.
موسوی اضافه کرد: هلال احمر این استان آمادگی دارد تا آموزش کمک های اولیه را به هموطنان علاقمند به صورت رایگان ارائه دهد.
بیش از ۷۰ تیم دادرس تا مهر ماه سال جاری از بخش های مختلف پایگاه های امدادی استان بازدید خواهند کرد
معاون امور جوانان هلال احمر استان زنجان در ادامه این مراسم نیز گفت: طرح ملی دادرس با هدف تربیت دانشآموزان آماده برای مقابله با حوادث و سوانح، توانسته آموزههای امداد و نجات را به سطح مدارس و قشر نوجوان جامعه برده و فرهنگ خودامدادی و دگرامدادی را در میان دانشآموزان نهادینه کند.
فاطمه جمشیدی طرح دادرس را یکی از کاربردی ترین طرح های سازمان جوانان دانست و اظهارداشت: کاربینی، تکمیل کننده آموزش ها درمدارس است که پیش بینی می شود با برنامه ریزی و همکاری وهماهنگی آموزش وپرورش بیش از ۷۰ تیم دادرس تا مهر ماه سال جاری از بخش های مختلف پایگاه های امدادی استان بازدید وضمن تکمیل آموخته های امدادی، اوقات فراغت خود را به نحو شایسته پرکنند.
در طرح غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان غرفه ای نیز برای هلال احمر استان زنجان لحاظ می کنیم تا برنامه های خود را ارائه دهند
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این مراسم گفت: تشکل های دانش آموزی یکی از پایه ها و ارکان مهم در تحقق اهداف سند تحول بنیادین محسوب می شود.
حسین میرزایی اظهارداشت: بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری دانایی دانش آموزان منجر به توانایی می شود که باید از کودکی مقاوم تربیت شوند.
وی ادامه داد: طرح دادرس کمک می کند تا دانش آموزان در شرایط سخت آمادگی داشته باشند تا منجر به کاهش آسیب های جانی و مالی شود.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان زنجان گفت: این اداره کل در کنار جمعیت هلال احمر استان قرار دارد و تلاش می کنیم تا دانش آموزان بیشتری تحت پوشش طرح دادرس قرار بگیرند.
میرزایی یادآوری کرد: آموزش های این طرح مهارت محور است و با سلامتی دانش آموزان، خانواده ها و جامعه دخیل بوده و مثمر ثمر است.
وی افزود: در طرح غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان برنامه های مختلفی پیش بینی شده است و غرفه ای نیز برای هلال احمر استان زنجان لحاظ می کنیم تا برنامه های خود را ارائه دهند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان زنجان گفت: از زحمات و تلاش های جمعیت هلال احمر استان قدردانی کرد.
گفتنی است، تیم دادرس آموزشگاه دخترانه شاهد اطهر از مرکز EOC کنترل هماهنگی عملیات امداد و نجات، مرکز توان افزایی تیم های واکنش سریع، بازدید و در جریان نحوه و روند امدادرسانی های جمعیت هلال احمر در عملیات صعود و فرود، تجهیزات امدادی خودروی نجات، ست نجات، تیم آنست(سگ های جست و جو و نجات) قرار گرفتند.
افتتاح طرح کاربینی میدانی برنامه ملی دادرس با حضور مسئولان معاونان جمعیت هلال احمر استان زنجان و آموزش و پرورش و تیم دادرس آموزشگاه دخترانه شاهد اطهر انجام شد.