گرگان- ایرنا- رییس اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی گلستان گفت: قوانین و مقررات بهره‌مندی از خط ریلی و استفاده از آن در استان برای سرمایه گذاران سخت تر از مناطق دیگر است و به یقین رفع مشکل راه آهن مطالبه اصلی تجار گلستانی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی محمد چوپانی روز پنجشنبه در نشست تخصصی مدیرکل آمار و پشتیبانی سازمان توسعه تجارت ایران با فعالان حوزه تجارت و حمل و نقل استان در سالن اتاق بازرگانی افزود:  بیش از هشت سال بسیاری از مشکلات حوزه صادرات و واردات به دلیل چالش راه آهن نتوانستیم رفع کنیم و امیدواریم در دولت عدالت محور سیزدهم این موانع اصلی سرمایه گذاری حل شود.

وی اظهار داشت: سرمایه گذاران قوانین و مقررات راه آهن را صد برابر سخت تر از قوانین و مقررات کشور عمان می بینند و به همین دلیل گرایشی به سرمایه گذاری در این منطقه ندارند و این نگرش سرمایه گذاری راه آهن منسوخ شده است.

وی بیان کرد: ۲۰ گروه از کشورهای مختلف از جمله بنگلادش، چین و پاکستان برای سرمایه گذاری وارد گلستان شدند ولی به دلیل نبود زیرساخت های لازم مایل به سرمایه گذاری نشدند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گلستان گفت:  این تفکر هشت ساله حاکم در استان به یقین معلوم نبوده عمدی است یا عوامل نفوذی در آن دخیل بود ،

امنیت سرمایه گذاری در کشورها و مناطق دیگر  بی شک بالاتر از استان گلستان برای سرمایه گذاران است.

چوپانی اظهارداشت: منطقه آزاد گلستان با کمبود امکانات خدماتی مواجه است سرمایه گذار با چه امیدی باید در این مکان سرمایه گذاری کند؟

وی بیان کرد: متاسفانه هزینه های راه آهن در استان گلستان  از امیرآباد بیشتر است  و توجیه درستی ندارد.

وجود ۴۵۲ هزار هکتار عرضه جنگلی، ۶۶۷ هزار هکتار اراضی  با تولید ۴.۵ میلیون تُن محصولات کشاورزی، وجود گمرک اینچه برون در گنبدکاووس، دسترسی به جاده ترانزیتی راه آهن بین المللی ایران - ترکمنستان - قزاقستان و راه آهن سراسری کشور، قرار گرفتن در کریدور شمال - جنوب و دسترسی جاده ای و ریلی به بندر ترکمن و ارتباط با تهران و جنوب کشور، وجود فرودگاه بین المللی گرگان و قدس در کلاله، فعالیت دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه و سرکنسولگری قزاقستان در گرگان و  تصویب منطقه آزاد تجاری - صنعتی اینچه برون از جمله ظرفیت های اقتصادی استان گلستان است.
 در استان گستان ۲ میلیون نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب گوناگون به صورت مسالمت آمیز زندگی می کنند که اقتصاد اصلی ساکنان آن بر پایه کشاورزی است.