مجتبی محرابی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بجستان از مناطق مستعد و دارای ظرفیت زیاد برای کشت گیاه دارویی نعناع است و از جمله مناطق جنوبی این شهرستان، با توجه به کیفیت مناسب آب، خاک و شرایط اقلیمی، دارای محصولی با کمیت و کیفیت ممتاز است.
وی ادامه داد: این وضعیت سبب افزایش عطر و طعم و مطلوبیت افشره نعناع تولیدی شهرستان شده است.
مدیر جهاد کشاورزی بجستان با اشاره به اینکه برداشت گیاه نعناع تا مهرماه ادامه می یابد، پیش بینی کرد که از هر هکتار اراضی زیر کشت حدود ۳۰ تا ۴۰ تن نعناع برداشت شود.
محرابی اظهار داشت: محصول نعناع تولیدی به اشکال تازه، خشک شده و فرآوری شده، شامل عرق نعناع، شربت نعناع، دمنوش، افشره و پودر به بازار عرضه می شود و توسعه سطح زیر کشت، فرآوری و به کارگیری روشهای نوین و بازاریابی از اولویتهای این مدیریت برای توسعه کشت این گونه است.
وی در خصوص خواص گیاه نعناع گفت: این گونه گیاهی دارای طبعی گرم و خشک است که به فرآیند هضم غذا، کاهش و درمان اختلالات تنفسی، جلوگیری از آلرژی و سرماخوردگی، تقویت ریه و کبد، بهداشت دهان و دندان، جلوگیری از کاهش حافظه و افسردگی، طراوت پوست، جلوگیری از سرطان و ... کمک موثری می کند.
مرکز شهرستان بجستان در ۲۸۷ کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
این شهرستان مرکب از ۲ بخش مرکزی و یونسی دارای ۴۹ روستا است که ۱۸ هزار نفر از این جمعیت را روستاییان تشکیل می دهند.
هشت هزار و ۵۰۰ بهره بردار بخش کشاورزی در گستره ۶ هزار و ۶۲۶ هکتاری عرصه زراعی و باغی شهرستان بجستان فعالیت دارند.