به گزارش شنبه ایرنا، فرهاد فرهودی در جلسه آموزش و پرورش مناطق چهارگانه شهرستان میانه به جمع آوری مدارس کانکسی به عنوان یکی از اولویت های سفر اخیر ریاست جمهوری به استان اشاره کرد و افزود: مقرر شد در عرض ۲ سال شاهد جمع آوری مدارس کانکسی با جمعیت دانش آموزی بالای ۸ نفر باشیم که از امروز آغاز این جمع آوری ها در شهرستان میانه را اعلام می کنیم.
وی در خصوص تامین تجهیزات برای هنرستان های میانه با پیگیری نماینده مردم میانه قول مساعد داد تا اول مهر ماه سال جاری این تجهیزات به آموزش و پرورش چهارگانه در شهرستان تحویل داده شود.
فرهودی از جدیت لازم برای اتمام ۱۰۳ کلاس درس در شهرستان با آغاز پروژه های غیر فعال خبر داد و افزود: در راستای پیگیری و توجه به پروژه های شهرستان؛ مدرسه شهدای زینبیه را به عنوان یکی از مدارس ملی مورد طراحی تکنولوژی آموزشی و یکی از سه مناطق سبز قرار خواهیم داد که علاوه بر کمتر شدن مصرف انرژی در این مدرسه، شاهد درآمدزایی برای مدرسه با تولید برق خواهیم بود؛ همچنین استخر آموزش و پرورش میانه را با پیگیری های انجام شده تا یک ماه آتی تحویل خواهیم داد.
وی در پایان به تحویل مدارس مشارکتی خیر ساز با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد تا یک اول مهر ماه امسال نیز اشاره کرد.
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز آذربایجان شرقی هم در این جلسه با اشاره به اولویت مدرسهسازی در کشور گفت: راه مسجد از مدرسه می گذرد.
کسایی اضافه کرد: اگر دانش آموزان در محیط مناسب مدارس، معتقد، آگاه و متعهد تربیت شوند، قطعا نیازی نخواهد بود که برای مسجد رفتن به آنها اصرار کرد زیرا معنویت جزئی از وجود آنها خواهد بود.
وی در ادامه لازمه تربیت صحیح دانش آموزان را در توجه به مراکز تربیت معلم با تربیت معلمین دلسوز، متعهد و متخصص عنوان کرد.
فرماندار ویژه میانه: موضوع پرورش و مراقبت از دانش آموزان در مدارس جدی گرفته شود
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه نیز در این نشست با اشاره به کاهش سن بزهکاری در جامعه و بروز آسیب های اجتماعی گوناگون تاکید کرد: باید موضوع پرورش و مراقبت از دانش آموزان در مدارس جدی گرفته شود.
مسعود سعادتی با اشاره به اینکه از نامگذاری مدارس به نام خیرین مدرسه ساز باید استقبال کنیم، این اقدام را فرهنگ سازی برای آینده و قدردانی از فرد خیری دانست که بخشی از هزینه زندگی خود را صرف این امر خیر کرده است.
وی رفع مشکل نگرش اداری در نامگذاری مدارس به نام خیرین در ۲ مدرسه شهرستان را نیازمند همکاری اداره کل آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان دانست.
وی همچنین خواستار تسریع در اتمام ۱۵ پروژه آموزش و پرورش شهرستان در سال جاری شد.
سعادتی به وجود ۳۵ مدرسه کانکسی در سطح شهرستان اشاره کردد و لزوم جمع آوری آنها و همچنین احداث خانه معلم در بخش کندوان با توجه به آماده بودن مکان برای اجرای طرح و همچنین گردشگری بودن این منطقه را خواستار شد.
سعادتی در پایان کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش و نبود سیستم گرمایشی و سرمایشی مناسب در برخی مدارس شهرستان را از دیگر مسائل این حوزه عنوان کرده خواستار رفع آنها در اسرع وقت شد.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی نیز از تبدیل لایحه نظام رتبه بندی معلمین به قانون در اوائل خرداد امسال با پیگیری های نمایندگان مردم در مجلس به عنوان یکی از درخشان ترین قوانین کشور خبر داد.
مرتضی حسینی، جمع آوری مدارس کانکسی، تامین امکانات گرمایشی و سرمایشی مناسب برای مدارس و تامین تجهیزات و ایجاد اماکن آموزشی مورد نیاز را از مطالبات حوزه آموزش و پرورش در سطح شهرستان عنوان و تاکید کرد: ما نمایندگان مردم میانه نیز در کنار مسئولین آموزش و پرورش استان خواهیم بود تا تمامی تجهیزات و امکانات لازم برای مدارس شهرستان را تامین کنیم.
دیگر نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی هم خواستار توجه به گام دوم انقلاب در راستای تمدن سازی اسلامی بویژه برای نسل آینده شد و اجرای همگانی سرود «سلام فرمانده» را گامی مهم در این راستا دانست.
مهدی اسماعیلی تاکید کرد: تا زمانی که دغدغه آموزش و پرورش به دغدغه اول و مهم مسئولین تبدیل نشود، دچار مشکل خواهیم بود.
وی همچنین بر لزوم توجه ویژه آموزش و پرورش به بحث تعلیم و تربیت پس از دوران کرونا با ۲ سال عقب ماندگی تاکید کرد و افزود: شاید بتوان با تدوین جدید کتب آموزشی و حذف مطالب مازاد و غیر ضروری و پیچیدن نسخه جدید آموزشی به جبران عقب ماندگی در دوران کرونا پرداخت.
اسماعیلی در پایان با تاکید بر تقویت هنرستان ها با تامین تجهیزات و امکانات لازم، آینده مملکت را در توجه بیشتر به رشته های فنی و مهارتی دانست.