افشین رحیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پایگاههای آموزشی در حاشیه شهرهای مشهد، تربتحیدریه، نیشابور و سبزوار فعالیت می کنند و آموزشهای فنی و مهارتی را به علاقه مندان ارائه میدهند.
وی ادامه داد: از این تعداد ۷۵ پایگاه آموزشگاه آزاد هستند و ۴۰ پایگاه دیگر به صورت سیار در مراکزی چون مساجد و پایگاههای بسیج فعالیت می کنند.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان رضوی گفت: این پایگاهها طی یک سال گذشته به بیش از ۹ هزار و ۷۱۳ نفر از ساکنان، آموزشگاههای غیر رسمی، آموزشهای فنی و مهارتی مورد تقاضا را آموزش دادند.
رحیمی افزود: پنج هزار و ۸۶۵ نفر از افراد آموزش دیده در این سکونتگاهها را مردان و بیش از سه هزار نفر را زنان تشکیل میدهند.
وی اضافه کرد: خوشبختانه میزان علاقهمندی و استقبال بانوان از آموزشهای فنی و مهارتی در حاشیه شهرها و سکونتگاه های غیر رسمی رو به افزایش است.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان رضوی گفت: ارائه آموزشهای فنی و مهارتی در حاشیه شهرها یکی از مهمترین سیاستها برای مبارزه با آسیبهای اجتماعی و افزایش رونق اقتصادی در این مناطق است.
هم اکنون ۴۷ مرکز دولتی و هزار و ۸۶ آموزشگاه آزاد آموزشهای فنی و حرفه ای در خراسان رضوی فعالیت دارند که طی سال گذشته ۱۳۲ هزار و ۲۳۲ نفر آموزشهای فنی و مهارتی را در این مراکز دریافت کردند.