سمیه رسولی روز شنبه در گفتوگو با ایرنا، اظهار کرد: به دنبال دریافت حکمی از سوی سازمان مرکزی، مناطق محروم بوشهر برای اولویت خدمترسانی مشخص شده بود که محلههایی از بوشهر و دشتستان را شامل میشد و از این رو ۲ دفتر موقت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این شهرستانها آغاز به کار کرد.
وی افزود: خدمات و آموزشهای ارائه شده به کودکان مناطق محروم به عنوان ابزاری تربیتی تاثیرگذاری مثبت بر شخصیت و مهارت افزایی آنها دنبال میکند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر افزود: از آنجا که امکان ایجاد یک مرکز دائم در کوتاه مدت فراهم نبود، این پایگاهها به عنوان قرارهای زمانی میان کودکان و کانون، در ساعتهایی مشخص آموزشهای فرهنگی، هنری و ادبی دریافت میکنند.
رسولی با بیان اینکه خدمترسانی به قشر کودک و نوجوان ساکن در مناطق محروم در برنامهریزی سالانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بوشهر پیشبینی شده است، اضافه کرد: علاوه بر پایگاههای موقت، طرح "پیک امید" در استان بوشهر فعال است و در قالب آن کاروانهای سیار کانون کارگاههای مختلف محیطی در مناطق محروم برگزار میکنند.
وی عنوان کرد: در این راستا اجرای برنامه در چغادک، جزیره شیف و تنگ ارم دشتستان در اولویت قرار گرفته است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر اظهار کرد: تاثیرگذاری برگزاری کارگاههای تربیتی و مهارتی بر شکلگیری شخصیت و بهبود توان و مهارت کودکان محلههای محروم اثبات شده است.