تهران – ایرنا - مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا(CDC) واکسیناسیون کرونا برای کودکان ۶ ماه تا زیر پنج سال را تایید و اعلام کرد که عرضه آن از هفته آینده در سراسر کشور آغاز می شود.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز، این اقدام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها پس از آن صورت گرفت که هیاتی از مشاوران این موسسه اوایل روز شنبه به تزریق واکسن کووید-۱۹ برای کودکان رای مثبت دادند.

روشل والنسکی، مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا، در بیانیه ای گفت: "ما می دانیم که میلیون ها تن از والدین و مربیان مشتاق هستند تا کودکان خردسال خود را واکسینه کنند و با تصمیم امروز، آنها قادر به این کار خواهند بود. "

بث بل، یکی از پزشکان این هیئت مشاوره پس از رأی گیری گفت: «این بیماری عفونی می تواند کودکان را به کام مرگ بکشد و حال ما فرصتی برای جلوگیری از آن داریم. "

میگل کاردونا، وزیر آموزش و پرورش در بیانیه ای گفت این اقدام یک "نقطه عطف تاریخی" است.

سازمان غذا و داروی آمریکا روز جمعه واکسن مدرنا را برای کودکان شش ماهه تا پنج ساله و واکسن فایزر-بیونتک را برای کودکان شش ماهه تا چهار ساله مجاز کرده بود. واکسن فایزر در حال حاضر برای کودکان بالای پنج سال مجاز است.

دولت آمریکا قصد دارد اوایل هفته آینده این واکسن‌ها را برای گروه‌های سنی زیر پنج سال عرضه کند.

بایدن روز شنبه در بیانیه ای گفت: «از هفته آینده، والدین می توانند برای واکسن زدن خردسالان خود در مکان هایی مانند مطب پزشکان اطفال، بیمارستان های کودکان و داروخانه ها برنامه ریزی کنند.»

گرچه طبق گزارش ها بسیاری از والدین در آمریکا مشتاق واکسینه کردن فرزندان خود هستند، مشخص نیست که تقاضا برای این واکسن ها چقدر زیاد خواهد بود. واکسن فایزر-بیونتک آبان ماه برای کودکان ۵ تا ۱۱ ساله مجاز شد، اما آمار ایالت های مختلف آمریکا نشان می دهد که تا کنون تنها حدود ۲۹ درصد از این گروه به طور کامل واکسینه شده اند.

مقامات بهداشت عمومی آمریکا بر واکسیناسیون کودکان پیش از سال تحصیلی جدید اصرار دارند زیرا امیدوارند واکسن زدن گروه سنی به جلوگیری از بستری شدن در بیمارستان و مرگ در صورت افزایش مجدد موارد کرونا کمک کند.

بیماری کرونا عموماً در کودکان خفیف تر است. با این حال، از فروردین ۱۳۹۹، طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا، این ویروس پنجمین عامل مرگ و میر در کودکان یک تا چهار ساله و چهارمین علت اصلی مرگ در کودکان زیر یک سال بوده است.