به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل مکی زاده روز یکشنبه در تشریح بازرسیهای انواع شناور کنوانسیونی و غیرکنوانسیونی در بنادر این استان اظهار داشت: از مجموع شناورهای بازرسی شده طی این مدت ۵۳۴ فروند شناور ایرانی و ۱۴۴ فروند نیز شناور خارجی بوده است.
وی افزود: از مجموع شناورها ۵۹۳ فروند دارای نواقص بودند که از این تعداد ۴۷۷ فروند شناور ایرانی و ۱۱۶ فروند نیز شناور خارجی که در مجموع ۸۶ درصد نقص مشاهد شد و مسئولان کشتیها تا بازرسی مجدد ملزم به رفع نقص شدند.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، عمده نواقص رویت شده در شناورهای کنوانسیونی را گواهینامهها، کتب و نشریات دریایی، ماشینآلات، کنوانسیون کاردریایی، تهویه و سند شناسایی خدمه عنوان کرد و گفت: دریافت مجوز دریاروی منوط به برطرف شدن نواقص و بازرسی مجدد خواهد بود .
مکیزاده به عمده نواقص مورد تذکر در شناورهای غیرکنوانسیونی نیز اشاره کرد و گفت: به دلیل متفاوت بودن فعالیت در این شناورها نواقصی مانند گواهی بیمهنامه، حلقه نجات، کپسول اطفا حریق، گواهینامه شایستگی پرسنل، جلیقه نجات و غیره مورد بازدید قرارگرفته و تا برطرف شدن نواقص از استمرار فعالیت شناورهای دارای نقص جلوگیری خواهد شد.
به گفته معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، در سال ۱۴۰۰ نیز حدود ۲ هزار و ۷۶۰ فروند شناور ایرانی و خارجی مورد بازرسی قرار گرفت که از این تعداد ۲ هزار و ۲۱۴ مورد ایرانی و ۵۴۶ فروند نیز شناور خارجی بودند.