پریسا کرمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح سال گذشته با اجرای پایلوت در ۱۳ کتابخانه عمومی استان اجرایی شد و بدلیل موفقیت و استقبال محققان و پژوهشگران هم اکنون در ۸۵ کتابخانه عمومی استان اجرایی شد.
وی اظهار داشت: "هیچکس دست خالی از کتابخانه های عمومی باز نخواهد گشت " اولویت کتابخانه های عمومی استان است که از طریق ۱۷۵ کتابدار استان محقق می شود و اجرای طرح دسترسی آسان به منابع دیجیتال نیز در همین راستا محقق شده است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان با بیان اینکه کتابخانه های عمومی و نظام آموزشی مکمل یکدیگر و در راستای توسعه امر دانایی گام بر می دارند اظهار داشت: در دومین گام از اجرای طرح دسترسی آسان به منابع دیجیتال و به منظور تأمین نیازهای پژوهشی دانشجویان و محققان و افزایش وفاداری اعضای کتابخانه های عمومی، سامانه دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی معتبر خارجی و داخلی با ارائه مقالات علمی در ۸۵ باب کتابخانه عمومی در سراسر گیلان راهاندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه در این طرح ویژه و خدمت نوین که با دسترسی اعضای کتابخانههای عمومی به پایگاههای معتبر داخلی و خارجی در موضوعات عمومی و تخصصی در حال اجرا است، تصریح کرد: جامعه دانشگاهی، محققان و پژوهشگران میتوانند ضمن دسترسی به جدیدترین و بهروزترین مطالب علمی در تمامی موضوعات، به تحقیقات و پژوهشهای خود در زمینههای مختلف علمی بپردازند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان دانلود رایگان منابع دیجیتال فارسی و لاتین شامل کتاب، پایاننامه، مقالات ژورنالی، مقالات کنفرانسی، فصلهای کتاب، استانداردهای صنعتی، گزارشات و غیره از طریق پایگاههای اطلاعاتی معتبر با امکان دسترسی به پایگاه تأمین منابع علمی مگاپیپر و سیویلیکا به نشانی اینترنتی http://www.megapaper.ir و http://www.civilica.com با مشاوره رایگان کتابداران کتابخانههای عمومی را از جمله مزایای اجرای این طرح در استان گیلان اعلام کرد.
کرمی همچنین افزود: دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندان به منابع علمی جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند ضمن مراجعه به نزدیکترین کتابخانه عمومی محل سکونت و یا تماس با شماره ۳۳۲۶۲۶۷۰ (کتابخانه عمومی امام حسن مجتبی (ع) رشت) و یا ارسال سوالات خود به ایمیل http://vrd.gilan@gmail.com در جریان چگونگی استفاده از این امکان و نحوه دریافت مقالات قرار گیرند.
گفتنی است کتابخانه های عمومی استان گیلان طی سالهای اخیر با تغییرات اساسی در رویکرد خود از یک مجموعه صرفا خدمات رسان به مرکزی فرهنگی با فعالیت های متنوع علمی، پژوهشی و آموزشی ویژه اقشار مختلف مردم تبدیل شده است.