به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری، رییسکل دادگستری یزد گفت: با پیگیریهای مکرر دستگاه قضا و مسئولان امر مجتمع کاشی و سرامیک سها سرام عقدا پس از هفت سال تعطیلی مجدد راه اندازی شد.
غلامعلی دهشیری در پراسم راهاندازی این واحد افزود: با توجه به بند ۲ اصل ۱۵۶ قانون اساسی یکی از وظایف قوه قضائیه احیای حقوق عامه بیان شده که یکی از جلوه های احیای حقوق عامه، حمایت از تولید داخلی است.
وی ادامه داد: این کارخانه که به دلیل اختلاف شدید مدیران و سهام داران و فشار طلبکاران از سال ۹۳ تاکنون تعطیل و ۲۰۰ کارگر نیز بیکار شدند با ورود سرمایهگذار جدید و مدیران این شرکت و تلاش دستگاه قضایی به چرخه تولید بازگشت و خط تولید آغاز به کار کرد.
این مسئول گفت: به رغم تشکیل ۲۰۰ پرونده در دادگستری و فشار طلبکاران که دو بانک، عمده طلبکاران کارخانه بودهاند به همت حوزه قضائی بخش عقدا و به ویژه شواری حل اختلاف بخش، این واحد تولیدی به چرخه اقتصاد و صنعت و تولید کشور بازگشت.
دهشیری بیان کرد: با پیگیری صورت گرفته بدهی حداقل ۱۰۰ نفر از بدهکاران پرداخت و تفاهمهای لازم با بانک های عامل صورت گرفت و همچنین با صلح و سازش ایجاد شده از تشکیل ۱۰۰ پرونده دیگر در دستگاه قضا پیشگیری شد.
رییس کل دادگستری یزد گفت: با حمایت ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه، خط اول تولید این کارخانه با ظرفیت اسمی سه میلیون مترمکعب کاشی و سرامیک به تولید بازگشت و تا پایان سال با راهاندازی خط دوم کارخانه و جذب نیروی کار جدید ظرفیت اسمی کارخانه که تولید پنج میلیون مترمکعب است محقق خواهد شد.
دهشیری خاطرنشان کرد: از آثار و برکت مداخله دستگاه قضایی و شورای حل اختلاف با ایجاد اشتغال برای ۱۵۰ نفر و حمایت از تولید در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، سرمایه ۸۰ سهامدار حفظ و از انحلال کارخانه جلوگیری شد و مهمتر از همه این مباحث مادی، اختلاف و گسست عاطفی و انسانی ایجاد شده بین سهامداران و مدیران ترمیم شد.
مطابق آمارهای منتشره سازمان صنعت، معدن و تجارت(صمت) یزد سه هزار و ۷۰۰ پروانه صنعتی با سرمایه گذاری اسمی ۸۰ هزار میلیارد ریال و با حدود ۱۰۰ هزار نفر اشتغال در استان وجود دارد و یزد در حالی که ۱.۱ درصد جمعیت کشور را داراست ولی به لحاظ تولید صنعتی ۴.۴ درصد سهم این بخش را در اختیار دارد.
یزد به عنوان چهارمین استان صنعتی و دومین استان معدنی کشور شناخته میشود که در تولید محصول کاشی و سرامیک رتبه نخست، محصول نساجی با ۲۵ درصد تولید جایگاه دوم و تولید فولاد در جایگاه سوم قرار دارد.