به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک، «عبدالصمد صمدی» افزود: فرآیند تکمیلی این طرح درمانی از ماههای گذشته به کندی پیش میرفت اما با پیگیریهای انجام شده اکنون شتاب قابل توجهی به خود گرفته است.
وی تاکید کرد: در بازدید کارشناسان و مسئولان سازمان برنامه و بودجه از پروژههای عمرانی حوزه سلامت ارزیابی خوب و مطلوبی از روند ساخت با پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه ها گزارش شده است و امید است تا پایان سال اکثر طرح های درمانی استان به بهره برداری برسند.
صمدی خاطرنشان کرد: پیشبینی میشود با توجه به قولهای مساعدی که برای تامین بودجه این پروژه داده شده، بیمارستان ولیعصر(عج) اراک تا پایان سال و حتی به احتمال زیاد در دهه فجر سال جاری مورد بهرهبرداری قرارگیرد.
معاون توسعه مدیریت منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این بیمارستان دارای ۵۰۰ تخت بستری است و افتتاح یکباره آن ممکن نیست و باید در مدت زمان ۳ ماهه و به آرامی و با آماده سازی مرحلهای تجهیزات و امکانات به بهره برداری کامل برسد.
۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت میکنند.