سلمان حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با تاکید بر توانمندسازی جامعه هدف بهزیستی با ایجاد اشتغال پس از فرا گرفتن روش های کسب و کار و مهارت لازم افزود: مددجویانی که از بهزیستی وام اشتغال دریافت می کنند مستمری آنها قطع نمی شود و چرخه خدمات رسانی ادامه دارد.
وی تاکید کرد: بر این اساس اخذ وامِ مددجویان بهزیستی منجر به قطع مستمری نمیشود و این سیاست بخاطر تشویق مددجویان جهت ایجاد اشتغال، کارآفرینی و تولید است که یکی از بهترین راههای توانمند سازی و کسب استقلال مالی و افزایش خودباوری است.
این مسوول ادامه داد: موسسات خیریه در گسترش فرهنگ اشتغال و ایجاد توانمندی در مددجویا نقش مهمی دارند و این موضوع از ابعاد مختلف اهمیت زیادی دارد.
وی اظهار داشت: پذیرش افرادی که قابلیت آموزش و کارآفرینی دارند همچون زنان بیسرپرست و خودسرپرست، معلولین جویای کار قابل بازتوان، فرزندان ترخیصی و خانوارهای سرپرست تحت پوشش، تامین هزینههای جاری و لازم گروههای هدف تا رسیدن به مرحله کارآفرینی و خودکفایی، ارائه راهکارهای مناسب، تعاون و کمک به بخشهای دولتی و خصوصی در روانسازی فعالیتهای کارآفرینان از مواردی است که موسسات خیریه می توانند انجام دهند.
گفتنی است هم اکنون ۲۹ هزار خانوار استان زنجان زیرپوشش بهزیستی هستند و خدمات لازم به آنان ارائه می شود و نیکوکاران سهم مهمی در رفع مشکلات این گروههای هدف دارند.